Raadsprogramma

In het raadsprogramma (coalitieakkoord) staan de uitgangspunten voor het gemeentelijk beleid beschreven voor de raadsperiode.

Vitaal Teylingen

"Teylingen is een fantastische gemeente. Prachtig wonen, werken en recreëren in het hart van de Randstad, in een geweldig landschap. Dat willen we natuurlijk graag zo houden of zelfs nog mooier maken. Maar dat gaat niet vanzelf. De wereld om ons heen verandert snel. Talloze maatschappelijke, technologische, economische en politieke trends en ontwikkelingen zorgen voor kansen en bedreigingen.”

Hiernaast via de button vindt u het raadsprogramma ‘Vitaal Teylingen’ voor 2018-2022. Coalitiepartners VVD, Trilokaal en D66 namen hier ideeën van betrokken mensen uit de gemeente in op. 

Het raadsprogramma is gebaseerd op vijf thema’s: Prettig wonen voor iedereen, energie en sociaal Teylingen, ondernemend en bruisend Teylingen, duurzaam denken en doen, modern bestuur, invloedrijke inwoners. Per thema staat beschreven wat de raad wil bereiken. Het bepaalt de richting voor de komende jaren.

Het raadsprogramma en informatie over de reacties hierop kunt u lezen op www.vitaalteylingen.nl.

Eerdere raadsprogramma's

Ga naar het begin