Ga naar de inhoud

Zwerfafval Teylingen

Afval hoort in de afvalbak. Als gemeente plaatsen we afvalbakken op centrale plekken om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk afval in de natuur terechtkomt. Helaas komt er ook afval naast de afvalbakken terecht. Dit noemen we zwerfafval. Met elkaar houden we de gemeente schoon. Veel inwoners helpen al door zwerfafval in de prullenbak te gooien. Daar zijn we u erg dankbaar voor! U kunt ook een melding via Fixi maken van zwerfafval of een gratis afvalgrijp en -ring ophalen bij de afvalcoach. 
 

Helpt u mee zwerfafval opruimen? Haal gratis uw grijper en ring af.

Wilt u graag helpen bij het opruimen van zwerfafval? Dan kunt u een afvalgrijper en ring voor de afvalzak bij de gemeente ophalen. Zo wordt het opruimen van zwerfafval makkelijker en leuker! 
 

Neem contact op met de afvalcoach

Wilt u een afvalgrijper en/of afvalring ophalen? Neem contact met de afvalcoach. Stuur een mail naar afval@teylingen.nl of bel naar 14 0252 en vraag naar de afvalcoach. Ook kunt u met de afvalcoach in gesprek gaan als u een goed idee heeft over (zwerf)afval of als u hulp nodig hebt bij een initiatief om (zwerf)afval aan te pakken.

Ga naar het begin