Ga naar de inhoud

Louisa Gieske

Mijn naam is Louisa Gieske-de Meulder. Ik ben nu alweer een aantal jaren aan het werk als BABS bij de gemeente Teylingen. En nu ook voor de gemeenten Lisse en Hillegom.

Ik heb voor deze functie gekozen omdat ik heel graag een bijdrage wil leveren aan één van de mooiste dagen van iemands leven. Naast mijn dagelijkse baan, die af en toe stress en haastwerk oplevert, vind ik het leuk om in deze nevenfunctie mijn creativiteit en mijn romantische ideeën met anderen te delen.

Ik wil mijn enthousiasme en positiviteit graag delen met mensen die een nieuwe levensfase ingaan. Ik houd van sfeer, gezelligheid, harmonie en warmte. Veel elementen die van belang zijn voor een relatie.

Jullie dag

Jullie trouwdag…de dag waar jullie een (lange) tijd naar toe hebben geleefd. “DIE DAG = JULLIE DAG”.
Of je nu 20, 30 of 80 bent òf dat je voor de eerste, tweede of zelfs de derde keer trouwt…het blijft JULLIE dag. Omdat je er niet onder uitkomt om voor de wet te trouwen, wil ik als Ambtenaar van de Burgerlijke Stand dat het JULLIE ceremonie wordt. Ik wil hier dan ook graag mijn bijdrage aan leveren door samen met jullie, eventuele kinderen, familie, vrienden en overige bekenden hier een onvergetelijke dag van te maken.

Vooraf persoonlijk kennismaken

Voor deze mooie dag wil ik dan ook graag persoonlijk met jullie kennismaken. Hierbij ga ik graag in op jullie persoonlijke wensen en kijken we samen naar de mogelijkheden om het plechtige gedeelte zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Het is dan ook van belang om sfeer te proeven zodat ik een goed beeld van jullie krijg. Niet één speech zal hetzelfde zijn omdat ik er naar streef elke speech zo persoonlijk mogelijk te maken. Afhankelijk van wat jullie mij vooraf verteld hebben.

Ik wens jullie heel veel succes maar zeker ook veel plezier met de voorbereidingen en ik verheug me erop om jullie te mogen ontmoeten.

Ga naar het begin