Ga naar de inhoud

Hanneke Modderman

Wat leuk dat jullie gaan trouwen!

Ieder bruidspaar geeft aan hun huwelijksdag een eigen invulling. Het is aan mij als buitengewoon ambtenaar een mooie uitdaging om jullie huwelijk zo te voltrekken dat deze aansluit bij wie jullie zijn, hoe jullie in het leven staan en wat jullie willen. Hoe ik dat doe? Door vragen te stellen tijdens ons kennismakingsgesprek maar vooral door goed te luisteren naar wat jullie allemaal vertellen. Welke sfeer; willen jullie zelf ook wat tegen elkaar zeggen; zijn er anderen die ook wat willen zeggen of iets anders dat jullie bedacht hebben? Ik hoor graag hoe de ceremonie er uit mag zien. Het is jullie dag, dus het draait om wat het bruidspaar wil.
 

Persoonlijk verhaal

Na ons kennismakingsgesprek maak ik een zo persoonlijk mogelijk verhaal om het officiĆ«le jawoord heen. Een verhaal waarin jullie jezelf herkennen, net als jullie gasten die aanwezig zijn bij deze onvergetelijke dag!
 

En wie ben ik?

Mijn naam is Hanneke Modderman, getrouwd met Frank en samen hebben we twee kinderen, Jelle en Chris. In mijn dagelijks leven ben ik zelfstandig Human Resources Adviseur en werk ik voor verschillende opdrachtgevers. Sinds ruim drie jaar ben ik buitengewoon ambtenaar en heb ik de eer om huwelijken te mogen sluiten. Daarmee heb ik de leukste bijbaan die ik me maar kan voorstellen!

Ga naar het begin