Ga naar de inhoud

Bouw nieuwe woonwijk Hooghkamer (2012-2023)

De nieuwe woonwijk Hooghkamer ligt aan de rand van Voorhout in de gemeente Teylingen. Wonen in Hooghkamer: een mooie mix van woningen voor ieder wat wils. Hartje Randstad, in een open en landelijke locatie tussen de bollenvelden en de duinen en aan de Kagerplassen. In Teylingen is het goed werken, wonen en recreëren.

De gemeente ligt tussen Amsterdam en Den Haag Vanuit Teylingen kunt u alle kanten op, ook Schiphol bereikt u snel. Teylingen is goed bereikbaar met de auto (A44), het openbaar vervoer en met de fiets. De gemeente heeft twee NS stations: Sassenheim en Voorhout.

Straatnamen fase 3 (Singels)
 

Waar

De woonwijk Hooghkamer (877 woningen) ligt op tien minuten loopafstand van de dorpskern Voorhout en aan de rand van het landelijke gebied.
 

Wat

De wijk biedt een hoogwaardige leefomgeving met een centraal gelegen groot park en water. Hooghkamer wordt in fasen gebouwd in de periode vanaf 2012 tot 2023. Het gebied gaat bestaan uit vijf woonbuurten (zones), elk met een eigen identiteit.


Verkoop en verhuur van marktwoningen en verhuur van sociale woningen

De verkoop en verhuur van de marktwoningen vindt plaats door de ontwikkelaars Terra Ontwikkelingen C.V. en Van der Hulst Bouwprojecten B.V.
Kijk hier voor het actuele woningaanbod van woonhuizen en appartementen.

Woning corporatie Stek gaat nog circa 60 sociale huurwoningen in de zone Singels realiseren. Bekijk de websites van de ontwikkelaars/woningcorporatie Stek:

 
en makelaars:


Ruimtelijke plannen

Ga naar het begin