Bouw nieuwe woonwijk Hooghkamer (2012-2020)

De nieuwe woonwijk Hooghkamer ligt aan de rand van Voorhout in de gemeente Teylingen. Wonen in Hooghkamer: een mooie mix van woningen voor ieder wat wils. Hartje Randstad, in een open en landelijke locatie tussen de bollenvelden en de duinen en aan de Kagerplassen. In Teylingen is het goed werken, wonen en recreëren.

De gemeente ligt tussen Amsterdam en Den Haag Vanuit Teylingen kunt u alle kanten op, ook Schiphol bereikt u snel. Teylingen is goed bereikbaar met de auto (A44), het openbaar vervoer en met de fiets. De gemeente heeft twee NS stations: Sassenheim en Voorhout.

Waar

De woonwijk Hooghkamer (877 woningen) ligt op tien minuten loopafstand van de dorpskern Voorhout en aan de rand van het landelijke gebied.

Wat

De wijk biedt een hoogwaardige leefomgeving met een centraal gelegen groot park en water. Hooghkamer wordt in fasen gebouwd in de periode vanaf 2012 tot 2020. Het gebied gaat bestaan uit vijf woonbuurten (zones), elk met een eigen identiteit.

Status

Actueel

Informatie

Richard Rietveld en/of Kenan Dogan, afdeling Ruimte, tel. 14 0252

Laatste update

Mei 2019

Verkoop van marktwoningen en verhuur van sociale woningen

De verkoop van de marktwoningen vindt plaats door de ontwikkelaars Terra Ontwikkeling C.V., Van der Hulst Bouwprojekten B.V en woningcorporatie Stek.
Bekijk de website van de ontwikkelaars:

 
en makelaars:

 
Meer informatie over het huuraanbod via de woningcorporaties 

Kavelnummer 20

Meer informatie

Ga naar het begin