Ga naar de inhoud

Grondstoffencoach

De grondstoffencoach staat klaar om met inwoners in gesprek te gaan over afval. Wat houdt u bezig? Welke vragen en ideeën heeft u met betrekking tot afval? De grondstoffencoach haalt graag ideeën op om het afvalbeleid in de gemeente te verbeteren.

Bovendien zijn zij er om al uw vragen te beantwoorden. Weet u niet precies waar u uw afval moet brengen of hoe u het op de juiste manier kunt scheiden? Aarzel niet en vraag het aan de grondstoffencoach!

 

Waarom een grondstoffencoach?

Afval is een belangrijk onderwerp binnen onze gemeente en we begrijpen dat er veel vragen en ideeën leven onder inwoners. De grondstoffencoach speelt een cruciale rol bij het verzamelen van deze ideeën en door direct in gesprek te gaan met de inwoners. Op deze manier dragen we bij aan een schonere gemeente en streven we ernaar om meer afval te hergebruiken, omdat uw afval een waardevolle nieuwe grondstof kan zijn.

 

Neem contact op met de grondstoffencoach

Wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 14 0252 en vraag naar de grondstoffencoach. U kunt ook een e-mail sturen naar grondstoffencoach@hltsamen.nl

Laten we samen werken aan een duurzame toekomst, waarin uw afval de basis vormt voor nieuwe grondstoffen.

Ga naar het begin