Ga naar de inhoud

Melding openbare ruimte

Paaltje dat scheef staat? Kuil in de weg? Kapotte lantaarnpaal of vuildump? Meld het op Fixi.nl. Nog sneller en eenvoudig een melding maken? Gebruik dan de gratis Fixi-app (iOS of Android). Als u zelf een melding maakt in Fixi, dan wordt u op de hoogte gehouden van het verloop van uw melding. Ook kan de gemeente contact met u opnemen bij vragen. Bij een anonieme melding ontvangt u geen terugkoppeling van uw melding.
 

Gevaarlijke situatie of spoedeisende zaak

Is er een situatie die direct gevaar oplevert voor de omgeving? Meld dit dan altijd telefonisch via 14 0252. Dan kan de gemeente zo snel mogelijk actie ondernemen. Buiten openingstijden kunt u de politie bellen op 0900-8844. De politie neemt dan contact met ons op. 
 

Melding doen via fixi 

Lees hieronder per onderwerp meer informatie. 

Problemen met het doen van een melding in Fixi 

Ervaart u problemen bij het doen van een Fixi-melding of is er sprake van een storing? Gebruik dan de knop “Feedback over Fixi​​​​​​​” op de website of “Feedback over de app” in de Fixi-app om dit te melden.

Op de website vindt u deze knop rechtsboven in het drop down menu. In de app vindt u deze vanuit het startscherm rechtsboven onder de drie puntjes.

Ga naar het begin