Ga naar de inhoud

Gast in de raad

De gemeenteraad wil graag alle inwoners leren kennen en nodigt u daarom van harte uit als ‘Gast in de raad’. U komt meer te weten over de spelregels van de lokale politiek en maakt nader kennis met de burgemeester en enkele raadsleden. Meer dan 1.000 Teylingers gingen u al voor!

Kom kijken in de keuken van de politiek en ontdek hoe het werkt!

Voor onze ‘gasten in de raad’ hebben we een interessant programma ontwikkeld. U wordt om 19.30 uur ontvangen door burgemeester Carla Breuer. De burgemeester en twee raadsleden geven u graag uitleg over wat het gemeentebestuur doet. Ook een kort bezoek aan de vergadering van een commissie Welzijn of Ruimte zal niet ontbreken. Rond 21.00 uur is het programma afgelopen en sluiten we het programma af met een drankje. U heeft dan alle gelegenheid om na te praten met en vragen te stellen aan de burgemeester en de raadsleden.

Wij hopen u als gast in de raad te mogen verwelkomen!

Komt u ook?

U bent van harte welkom op het bestuurscentrum in Voorhout (Raadhuisplein 1). Op dit moment zijn de volgende data bekend:

  • Maandag 3 april 2023 met een bezoek aan de commissie Welzijn (vol)
  • Dinsdag 16 mei 2023 met een bezoek aan de commissie Ruimte
  • Dinsdag 5 september 2023 met een bezoek aan de commissie Ruimte
  • Maandag 23 oktober 2023 met een bezoek aan de commissie Welzijn (vol)

 

Momenteel worden de data voor 2024 gepland. Wil u zich graag alvast aanmelden voor een volgende bijeenkomst? Stuur ons dan een bericht via gemeenteraad@raadteylingen.nl

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken via e-mail gemeenteraad@raadteylingen.nl of via telefoonnummer 06-4844 4375.

    Ga naar het begin