Ga naar de inhoud

Ontwerp omgevingsvergunning ‘Bouwen nieuwe buurtontmoetingsplek op de locatie nabij Kagerdreef 90 in Sassenheim’ ter inzage

Publicatiedatum:
woensdag 14 februari 2024
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning



Ontwerp omgevingsvergunning ‘Bouwen nieuwe buurtontmoetingsplek op de locatie nabij Kagerdreef 90 in Sassenheim’ ter inzage

(Identificatienummer: NL.IMRO.01525.OMGVG2023SAS04014-ON01)

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Teylingen maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de ontwerp omgevingsvergunning voor ‘bouwen van een nieuwe buurtontmoetingsplek’ op de locatie nabij Kagerdreef 90 te Sassenheim ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft de locatie Kagerplein tegenover Kagerdreef 90 in Sassenheim.

Inhoud plan

Initiatiefnemer is voornemens om op de planlocatie aan de Kagerdreef te Sassenheim een buurtontmoetingsplek te realiseren. Het planvoornemen heeft betrekking op de realisatie van een buurtontmoetingsplek. De planlocatie is gelegen tegen het complex Kooiflats in Sassenheim. Dit complex bestaat uit drie flatgebouwen met totaal 240 appartementen gelegen aan het Kagerplein, de Kagervoorde en de Platanenlaan. Ruim 60% van de bewoners is ouder dan 55 jaar. De buurtontmoetingsplek is voornamelijk gericht zijn op deze doelgroep.

Het plan is niet mogelijk binnen het geldende bestemmingsplan 'Sassenheim Oost'. Voor deze ontwikkeling kan met een omgevingsvergunning buitenplanse afwijking (artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 Wabo) van het bestemmingsplan afgeweken worden.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 15 februari 2024 tot en met woensdag 27 maart 2024 ter inzage.

Inzien

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via e-mailadres: gemeente@teylingen.nl.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Jan Zandstra van domein Ruimtelijke ontwikkeling en Edwin Boetekees van domein Publiekservice via 14 0252 of via de e-mail: j.zandstra@hltsamen.nl en e.boetekees@hltsamen.nl.

 

Ga naar het begin