Afvalkalender

  • Klik op de knop Afvalwijzer online en vul uw postcode en huisnummer in
  • Uw persoonlijke afvalkalender met de data waarop uw afval wordt ingezameld
  • Informatie over de verschillende soorten afval

 

Voor de wijk tussen de Van Pallandtlaan en de 3e Poellaan wijzigt de ophaaldag voor rest- en gft afval. Per 1 januari wijzigt de ophaaldag van donderdag naar vrijdag. Het betreft de wijk tussen de rode lijnen. Deze wijziging is nodig omdat er veel adressen bij zijn gekomen in Teylingen de afgelopen jaren. Op deze manier is de inzet van de huisvuilwagen beter verdeeld. De wijzigingen zijn doorgevoerd in de afvalkalender 2019.

Werkwijze

Wilt u weten op welke dagen uw afval wordt opgehaald? Vul dan uw postcode en huisnummer in op Mijnafvalwijzer.nl. U ziet dan uw persoonlijke afvalkalender met alle inzameldata voor dat jaar.

Heeft u geen computer met internetaansluiting, iemand die u kan helpen of heeft u vragen over de afvalkalender? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0252.

Afvalwijzer app

De informatie op Mijnafvalwijzer.nl is ook beschikbaar via de AfvalWijzer app.
De AfvalWijzer app kunt u gratis downloaden en is geschikt voor iPad, iPhone, Android- en Windowsphone. U vindt de app in de Appstore of in Google Play door te zoeken op de term ‘Afvalwijzer’. U kiest dan voor de app van AddComm.

Ga naar het begin