Ga naar de inhoud

Werkzaamheden Schoutenlaan/Oosthoutlaan duren langer

8 september

De kruising Schoutenlaan/Oosthoutlaan tot aan de Aldi zijn tot 23 september 18.00 uur afgesloten.

Werkzaamheden Schoutenlaan

Weg weer open op 23 september 18.00 uur, fiets- en voetpaden open op 30 september

Voor de werkzaamheden aan de Schoutenlaan en Oosthoutlaan is extra tijd nodig. Dit betekent dat de kruising Schoutenlaan/ Oosthoutlaan en het deel van de Oosthoutlaan tot aan de Aldi tot 23 september 18.00 uur zijn afgesloten voor autoverkeer. Voor fietsers, bromfietsers en wandelaars duurt de afsluiting tot 30 september. Eerder was aangegeven dat de afsluiting tot en met 16  september was.
 

Extra werk door slechte plekken in het asfalt en zwakke ondergrond

Tijdens de werkzaamheden bleek dat er meerdere slechte plekken in het asfalt zaten. Ook was de ondergrond op een aantal plaatsen te zwak, waardoor deze vervangen moet worden. Dit kost extra tijd. Helaas heeft ook de aannemer te maken met een krappe arbeidsmarkt, waardoor dit niet ingelopen kon worden. Om tijd te winnen wordt er nu ook op de zaterdagen gewerkt.


Fiets- en voetpaden afgesloten tot 30 september

In de week na 23 september wordt er buiten de rijbanen gewerkt aan de bestrating, waardoor de omleidingen voor het fiets- en wandelverkeer tot 30 september duren.
 

Extra werkzaamheden op Oosthoutlaan bij Elzenhorst

Op maandag 19 september wordt op de Oosthoutlaan bij de Elzenhorst een verkeersmast geplaatst. Ook moet er nog wat aangepast worden aan het asfalt. Het verkeer wordt met verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Ga naar het begin