Ga naar de inhoud

We steunen slachtoffers en nabestaanden van de aardbeving in Turkije en Syrië

15 februari

We doneren per inwoner €1,- met een totaalbedrag van €38.000,-

We steunen de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië via Giro 555. Er wordt € 1,- per inwoner overgemaakt met een totaalbedrag van € 38.000,-.Met deze donatie draagt Teylingen bij aan de broodnodige hulp ter plekke.

Burgemeester Carla Breuer namens de gemeente: “Het leed in Syrië en Turkije is niet te bevatten. Tienduizenden doden en verscheurde families. Complete steden, dorpen en gemeenschappen zijn weggevaagd. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en overlevenden daar en de familie, vrienden, buurtgenoten hier in Nederland en Teylingen. Laten we allemaal op onze eigen wijze een steentje bijdragen door te helpen waar we kunnen”.

Uw hulp 

Teylingers leven mee met de slachtoffers van de ramp. Het doet de gemeente goed en vervult ons met trots om te zien dat inwoners geld en goederen doneren en lokale inzamelingsacties zijn gestart. De gemeente roept eenieder op die het kan missen, een bedrag te doneren. Met de donatie door de gemeente van €1,- per inwoner, symboliseren wij het medeleven dat uit onze samenleving blijkt.
 

Ga naar het begin