Voucheractie energiebesparende maatregelen afgelopen

2 februari

Door groot succes van de waardebonactie voor energiebesparende maatregelen is het budget op.

We zijn blij om te zien dat jullie enthousiast gebruik maakten van de herinnering om de energiebesparende voucher te gebruiken! Het is per 2 februari 2021 niet meer mogelijk om je waardebon in te dienen. 

Voucher energiebesparende producten

In juni ontvingen alle huiseigenaren al eerder een energiebesparende voucher. Deze voucher ter waarde van € 70,- kon je bij lokale ondernemers besteden aan artikelen die je huis duurzamer en comfortabeler maken. Denk bijvoorbeeld aan tochtstrips, led-lampen en radiatorfolie. Het budget was onderdeel van de Regeling Reductie Energiegebruik van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Zij stelden een bedrag van €233.579,- beschikbaar om energiebesparende vouchers uit te delen aan huiseigenaren. Dit budget kon tot 31 maart 2021 gebruikt worden of tot wanneer het geldpotje leeg zou zijn.

Afgelopen januari bleek dat er in ons potje nog €170.728,- zat. Daarom stuurden we jullie opnieuw een voucher toe als herinnering en deden we iedereen een aanvullend aanbod voor ledlampen. Dit bleek een groot succes! Veel van jullie besloten om aan de slag te gaan met duurzaamheid en de voucher te gebruiken voor het aanschaffen van energiebesparende producten. Daarom is het budget voor deze actie per 2 februari helaas op! Je kan je waardebon nu dus niet meer gebruiken. 

Meer informatie

Meer informatie over deze actie vind je op onze pagina over Winst uit je woning.

 

Ga naar het begin