Verkeershinder Hoofdstraat en tijdelijke wegafsluitingen Kastanjelaan en Vaartkade

26 april

De kabel en leidingwerkzaamheden worden in de periode van 28 april t/m 25 juni 2021 uitgevoerd

Vanwege deze kabel en leidingwerkzaamheden zal er in deze periode mogelijk enig verkeershinder ontstaan in de omgeving van de Hoofdstraat, Concordiastraat, Kastanjelaan, Vaartkade, Oude Haven en Teijlingerlaan in Sassenheim. De planning voor de combi-werkzaamheden van Liander-Gas en Dunea is als volgt:

  • Kastanjelaan             : van woensdag 28 april t/m vrijdag 7 mei (tijdelijke wegafsluiting + omleiding via Concordiastraat/Weltevreden)
  • Vaartkade                  : van maandag 10 mei t/m dinsdag 11 mei (halve rijbaanafsluiting met verkeersregelaars)
  • Concordiastraat        : van 12 mei t/m 17 mei 2021 (halve rijbaanafsluiting met verkeersregelaars)
  • Hoofdstraat                : van 17 mei t/m 21 mei 2021 (halve rijbaanafsluiting met verkeersregelaars)
     

Aansluiten aan de bovenstaande werkzaamheden vinden er in het zelfde gebied ook nog kabel en leidingwerkzaamheden plaats van Liander-Elektra, KPN, Ziggo en Riolering. Deze werkzaamheden worden (deels) gecombineerd uitgevoerd in de periode van 24 mei t/m 25 juni 2021. De bijbehorende verkeersplannen worden momenteel nog beoordeeld. De bereikbaarheid voor de bewoners en de nood- en hulpdiensten is hierbij ten alle tijden gegarandeerd.
 

Verkeersmaatregelen + bewonersbrief

Aanvullende informatie zoals het bijhorende verkeersplan, de planning en de bewonersbrieven voor de combi-werkzaamheden van Liander-Gas en Dunea vindt u hieronder. 

 

 

Ga naar het begin