Tweede ronde Teylinger Vrijwilligersprijzen van start

5 augustus

Voor de tweede keer dit jaar zet Welzijn Teylingen, namens de gemeente, vrijwilligersactiviteiten- of projecten in het zonnetje

Door vrijwillige inzet wordt Teylingen mooier, gezelliger, groener, en noem maar op. Dat verdient waardering. Vind jij dat een groep vrijwilligers of buurtbewoners iets van waarde heeft toegevoegd aan de buurt of bewoners? Laat het Welzijn Teylingen weten en nomineer een vrijwilligersactiviteit of -project voor de tweede ronde Teylinger Vrijwilligersprijzen!

Dat kan van alles zijn, een paar voorbeelden:

  • een project dat omziet naar anderen
  • er is een aanstekelijk digitaal alternatief gevonden voor een verenigingsactiviteit
  • buren hebben elkaar op een creatieve manier geholpen
  • er is een nieuwe groep vrijwilligers aangeboord


Impact en Inspirerend

Ook grotere projecten kunnen meedoen. Dit jaar zijn de criteria: Impact en Inspirerend. Wees vooral niet bescheiden, sla de trom en nomineer een vrijwilligersactiviteit of -project. Dat kunnen ook gebeurtenissen of projecten uit 2020 zijn. Het gaat altijd om gerealiseerde ideeën. Sluitingsdatum van de tweede ronde is 20 september.

“Jouw initiatief kan ook anderen aansteken iets te gaan organiseren. Vaak is er meer mogelijk dan je in de eerste instantie zelf denkt”, oud winnaar Teylinger Vrijwilligersprijs.

Aanmelden

Meld een activiteit of project aan via het aanmeldformulier op de website vrijwilligteylingen.nl. Vragen? Neem contact op met Maria Zwart, Welzijn Teylingen, 0252-231805 of m.zwart@welzijnteylingen.nl.

De Teylinger Prijzen worden onder media-aandacht uitgereikt door de jury, en de winnaars ontvangen het geldbedrag van € 250,-. Ook de niet-winnende nominaties krijgen aandacht in de pers en/of op de website van Welzijn Teylingen. De jury neemt na de sluitingsdatum contact op met alle inzenders, om meer te horen over het project of de activiteit.

Ga naar het begin