Stem ook op de winnaar van de Teylinger Trofee 2020

9 november

Vanaf vandaag kun je kiezen wie de Teylinger Trofee 2020 wint.

Stembutton

Eind oktober maakte de jury bekend wie de winnaars zijn van de Teylinger Prijs. De jury was onder de indruk van KookKracht en Paraplu Voorhout, twee inspirerende en enthousiaste vrijwilligersorganisaties. Zij kregen allebei een cheque van €250. Deze twee organisaties maken nu samen kans op de jaarprijs: de Teylinger Trofee 2020. 

Online poll

Vanaf 9 november mag je je stem uitbrengen op degene die jij de winst gunt. Via een online poll kun je stemmen op KookKracht of Paraplu Voorhout. De stemming loopt tot 22 november 23.30 uur. Wethouder Arno van Kempen reikt de prijs in december uit. De Trofee is een beeldje van kunstenares Corry Ammerlaan, genaamd Inspiration, dat samenwerking, verbinding en betrokkenheid uitbeeldt. Daarnaast krijgt de winnaar een cheque van €1000.

Paraplu Voorhout

Ruim veertig vrijwilligers runnen Paraplu Voorhout. Zij verkopen allerlei aansprekende producten van lokale organisaties en bedrijven in hun winkel. Ook tweedehands spullen behoren tot het assortiment. Een belangrijk onderdeel van de winkel is de gezellige koffietafel, waar klanten, bezoekers en vrijwilligers elkaar treffen.

Kookkracht

KookKracht ondersteunt Syrische vrouwen bij hun integratie in Teylingen. Dat gebeurt op een bijzondere manier: de vrouwen verzorgen via KookKracht catering op locaties. Ze krijgen bovendien een interne opleiding die hen helpt door te stromen naar regulier werk.

Alle Teylingers mogen meedoen. Van iedereen die stemt telt alleen de eerste stem. De jury laat de resultaten van de stemming zwaar meewegen in haar eindoordeel. Welzijn Teylingen ziet erop toe dat de stemming eerlijk verloopt.

Ga naar het begin