Sneltestlocatie voor toegangsbewijzen geopend in Warmond

11 juni

De sneltestlocatie is gevestigd aan de Veerpolder 42 voor het programma 'Testen voor Toegang' van de Rijksoverheid

Vanaf begin juni worden coronasneltesten, in lijn met het Openingsplan van de Rijksoverheid, ingezet om het sociale leven stapsgewijs steeds verder te openen. Hiervoor worden op dit moment door heel Nederland sneltestlocaties ingericht. Met de inzet van coronatoegangsbewijzen kan de samenleving eerder of ruimer op verantwoorde wijze open. Dus heb je een toegangsbewijs nodig voor een activiteit of evenement, dan kun je je op de locatie in Warmond laten testen.

Mensen zonder corona gerelateerde klachten kunnen tot 40 uur voor aanvang van een evenement of activiteit een gratis testafspraak maken via www.testenvoortoegang.nl. (U kunt hier ook een andere locatie kiezen). Het bezoeken van de sneltestlocatie is alleen mogelijk op afspraak, zo wordt het aantal bezoekers aan de locatie gedoseerd. Een negatieve testuitslag kan worden omgezet in een bewijs in de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid. Mensen met klachten moeten nog steeds een testafspraak te maken bij de GGD.

Openingstijden sneltestlocatie Warmond

De sneltestlocatie in Warmond is 7 dagen per week geopend van 8.00-18.00 uur. De tijdelijke sneltestlocatie is in ieder geval in gebruik tot eind augustus.

Ga naar het begin