Ga naar de inhoud

N443: groot onderhoud 9 oktober tot en met eind december 2023

4 oktober

Provincie Zuid-Holland werkt aan de N443 tussen Noordwijkerhout en Sassenheim

Kaart N443

De provincie Zuid-Holland werkt van 9 oktober tot en met eind december 2023 aan de N443 tussen Noordwijkerhout en Sassenheim. De weg is dan grotendeels afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Wat gaat er gebeuren?

Het geluidsreducerend asfalt vervangen we door een nieuwe laag geluidsreducerend asfalt. Ook leggen we een botrotonde aan: twee rotondes vlak bij elkaar. De botrotonde komt op de N443 waar  die onder de N206 doorgaat. Dit doen we om de verkeersveiligheid te verbeteren voor fietsers. Ook kan het verkeer zo beter doorrijden. Daarnaast verbreden we het fietspad en richten we een deel van de ’s Gravendamseweg anders in, zodat dit deel van de weg binnen de bebouwde kom komt te liggen. Dit maakt de weg veiliger.

Wat merk je hiervan?

De N443 is van 9 oktober tot en met december afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook de afritten van de N206 - afslag Noordwijkerhout/Sassenheim - zijn deze periode afgesloten. Er zijn omleidingsroutes. Ambulance, brandweer en politie kunnen gebruik blijven maken van deze weg.

Bewoners en bedrijven langs de N443 en de omliggende wegen zijn in deze periode minder goed bereikbaar. Buslijnen 90 en 57 rijden tijdens de werkzaamheden een andere route en stoppen niet op de N443, Gieterij en Maandagsewetering.

Omleidingen

Er zijn 2 omleidingsroutes voor het doorgaand verkeer. Omleidingsroute 1 gaat via de N208, de Stationsweg, Delftweg (Rijswijk) en de N206. Omleidingsroute 2 gaat via de N44, N444 en de N206.

Meer informatie 

Voor meer informatie kijkt u op de website van Provincie Zuid-Holland. Voor vragen kunt u contact opnemen met Provincie Zuid-Holland

Ga naar het begin