Kerstboodschap college Teylingen

23 december

Het college wenst u een liefdevolle en warme kerst en een gezond 2022

College Teylingen
v.l.n.r: wethouder Heleen Hooij, gemeentesecretaris Jeroen Tomassen, burgemeester Carla Breuer, wethouder Arno van Kempen, wethouder Marlies Volten

Beste Teylingers,

Mijn kerst begint ook dit jaar weer met veel kaarten schrijven. Zo laat ik familie en vrienden weten dat ik aan hen denk. En ook aan u, de inwoners en ondernemers in Teylingen, schrijf ik als vanouds een kerstgroet. Want ook naar u gaan mijn gedachten uit, in deze lastige tijd.

Ik leef mee met de mensen die deze kerst in het ziekenhuis doorbrengen, met het zorgpersoneel en met de mensen die moeten revalideren of een geliefde moeten missen. Met ondernemers van wie opnieuw veel flexibiliteit en creativiteit wordt gevraagd en die soms in zwaar weer zijn beland. Met iedereen die teleurstellingen heeft geïncasseerd en verwachtingen heeft bijgesteld.

Waarschijnlijk wordt het een andere kerst dan u zich had voorgesteld. Toch hoop ik dat het u lukt om hoop te houden en de mooie dingen te blijven zien. Die zijn er, ook in onze gemeenschap. Mensen helpen elkaar, bedenken initiatieven om het lichter te maken voor anderen. Dat wordt gezien en doet mij goed.

Laten we juist in deze tijd goed voor elkaar zorgen. Aandacht geven aan wie het zwaar heeft – op welke manier dan ook. Blijven luisteren naar elkaar, ook al denken we anders over zaken. Zo smeden we een onderlinge verbondenheid waarmee we veel aankunnen.

Carla Breuer

burgemeester gemeente Teylingen

Het college wenst u een liefdevolle en warme kerst en een gezond 2022

Ga naar het begin