Ga naar de inhoud

Informatieavond ‘Idee kom er mee’

24 januari

Op woensdag 8 februari aanstaande organiseren vier organisaties een informatieavond voor inwoners en verenigingen in Teylingen

Loopt u rond met een goed idee? Wilt u uw vereniging, stichting of buurt in Teylingen, groener, gezelliger of mooier maken? Dan is er op deze avond gelegenheid om hier verder mee aan de slag te gaan. De aanwezige organisatie kunnen u verder op weg helpen door advies te geven, te koppelen aan andere partners of mee te denken.
 

Wat kunt u verwachten? 

Wat kunt u verwachten als u naar deze avond komt? We kijken samen naar het idee en helpen en elkaar vervolgens verder op wel. Stel u heeft een mooi idee om in uw buurt meer groen te realiseren. Wat heeft u daar voor nodig? Wie haakt u aan om het idee te realiseren? Zijn er fondsen die u financieel kunnen ondersteunen? Dit is een voorbeeld, een idee kan alle kanten op. Vaak komt u al een heel eind verder met uw idee als u er met andere over kunt sparren. Wat uw idee ook is, kom naar de informatieavond voor inspiratie, advies of tips!

  • Datum: Woensdag 8 februari 2023
  • Plaats: Bestuurscentrum, Raadhuisplein 1 te Voorhout 
  • Tijd: Inloop vanaf 19.00 uur

De organisatie van deze avond ligt in handen van Jacoba van Beierenfonds Teylingen, Welzijn Teylingen, Hillegom-Lisse-Teylingen Uitdaging en contactfunctionarissen van gemeente Teylingen. 
 

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 19.00 uur - Inloop met koffie/thee, meld je aan bij de registratiebalie
  • 19.30 uur - Start gezamenlijk programma, kennismaking met de organisaties
  • 20.00 uur - Een start maken met uitwerken van je een idee
  • 21.00 uur - Afsluiting met een hapje en een drankje

Denkt u iets te hebben aan deze avond? Meld u uiterlijk 6 februari aan via ideekomermee@teylingen.nl Dan zien we elkaar op woensdagavond 8 februari!

Ga naar het begin