Ga naar de inhoud

Hoe beleef jij de natuur in onze omgeving?

15 september

Help mee en vul de online vragenlijst in

Hoe beleef jij de natuur in onze omgeving?

Nationaal Park Hollandse Duinen in Zuid-Holland is een uniek natuurgebied. Landgoederen, duinen, bollenvelden, dorpen en steden wisselen elkaar af. Met een beetje geluk zie je vossen, reeën en zeehonden. En dat midden in het drukst bevolkte gebied van Nederland. Ook onze gemeente is onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen.

Beschermen en genieten

Nationaal Park Hollandse Duinen is een fijne plek voor inwoners en toeristen. Al die natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers zorgen ook voor druk op de natuur. Het Nationaal Park onderzoekt hoe we de natuur het beste beschermen en er ook van blijven genieten.
 

Hoe ervaar je een bezoek aan het Nationaal Park?

Het Nationaal Park doet samen met de provincie Zuid-Holland onderzoek. Graag horen ze van jou hoe je een bezoek beleeft aan het Nationaal Park.

  • Welke activiteiten onderneem je?
  • Wat wil jij graag zien? Denk bijvoorbeeld aan watertappunten of uitzichttorens
  • Hoe ervaar je de aanwezigheid van andere bezoekers?
     

Jouw mening is belangrijk

Het is belangrijk om te weten hoe inwoners gebruikmaken van het Nationaal Park. We waarderen het als je deze vragenlijst invult. Het duurt ongeveer 10 minuten en je gegevens worden anoniem verwerkt. De online vragenlijst kan ingevuld worden tot zondag 2 oktober 2022. Onder de invullers van de enquête worden een paar mooie prijzen verloot!

Link naar de enquête: https://bit.ly/3dbDsfv

Alvast bedankt voor jouw medewerking!

Ga naar het begin