Ga naar de inhoud

Gratis advies om energie te besparen

31 augustus

Loop langs bij de energiecoach in bibliotheek Sassenheim

Een afspraak maken aan huis met een energiecoach kon al langer, maar nu is er ook een inloopspreekuur van de energiecoaches. Hier kunnen inwoners van Teylingen vragen stellen over isolatie van hun huis en energiebesparing. Het is gratis en een afspraak maken is niet nodig.

  • Iedere donderdag van 19.00 tot 20.00 uur
  • Bibliotheek van Sassenheim, Kerklaan 42
     

Energiecoaches zijn vrijwilligers die meedenken met huiseigenaren en huurders over verduurzaming van hun huis. Zij adviseren wat je het beste kan doen in jouw type huis en jouw situatie. Het advies is onafhankelijk en vrijblijvend. Je bepaalt zelf wat je met het advies van de energiecoach doet.

Energie besparen is niet alleen nodig voor een beter klimaat, maar het is ook goed voor de portemonnee. Door de hoge energieprijzen hebben veel mensen nu een forse energierekening. Als je jouw huis isoleert verdien je dat snel weer terug. Maar ook kleine acties leveren winst op, zoals tochtstrips voor ramen en deuren en ledlampen in plaats van spaarlampen.

De inloopspreekuren op donderdagavond zijn een samenwerking van De Groene Uitdaging, De Bibliotheek Bollenstreek en de gemeente Teylingen. Energiecoaches komen ook aan huis. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via degroeneuitdaging.nl/energiecoach.

Ga naar het begin