Ga naar de inhoud

Energie en kosten besparen

11 oktober

Hulp voor mensen die extra last hebben van gestegen kosten

De gemeente organiseert een actie om inwoners te helpen die extra last hebben van de gestegen energieprijzen en dagelijkse kosten.

Brief van de gemeente

Heb je een brief ontvangen van de gemeente over de Energiebespaardienst? Wil je graag besparen op je energierekening, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan voor een persoonlijk bezoek van de Energiebespaardienst.

Geen brief gekregen en denk je wel in aanmerking te komen? Neem contact op met de gemeente: bel 14 0252 of mail naar gemeente@teylingen.nl.

Tips, gratis producten en waardebonnen

De coaches van de Energiebepaardienst geven tips over het verlagen van maandelijkse energiekosten. Ook delen ze een aantal gratis producten uit, zoals radiatorfolie. En ze helpen deels bij het aanbrengen. Je kan een waardebon krijgen waarmee je nog een paar energiebesparende producten kan uitzoeken. Of je krijgt korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een waterbesparende douchekop of LED-lampen.

Afspraak maken en meer informatie

Heb je een brief ontvangen, maak dan een afspraak met de Energiebespaardienst.

Onze partner en de organisatie achter de Energiebespaardienst is Winst uit je woning. Kijk op hun website voor meer informatie over de actie.

Ga naar het begin