Voortaan één Facebookpagina Sociaal team Teylingen

19 maart

De Facebookpagina’s van de sociaal teams Sassenheim, Voorhout en Warmond zijn samengevoegd tot één Facebookpagina Sociaal Team Teylingen.

Volgde u de Facebookpagina Sociaal Team Voorhout al, dan hoeft u niets te doen, want die pagina wordt gewijzigd in Sociaal Team Teylingen. Als u de pagina Sassenheim of Warmond volgt, raden wij u aan om voortaan de pagina Sociaal Team Teylingen te gaan volgen, zodat u niets hoeft te missen! Er komen namelijk handige tips en voorbeelden voorbij.

Het Sociaal Team helpt mensen die vragen hebben over zorg, welzijn, inkomen en wonen. Komt u ergens niet uit, neem dan eens contact op. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur terecht bij het Sociaal Team in het gemeentekantoor in Sassenheim, Wilhelminalaan 25. Een afspraak maken is niet nodig.

Bent u niet in de gelegenheid ’s morgens te komen? Dan kunt u ook op donderdagavond langskomen tussen 18.00 en 20.00 uur. Let op: hiervoor is het wél nodig vooraf telefonisch een afspraak te maken (telefoon 14 0252).
Bellen op genoemde dagen en tijden kan ook via het algemene nummer 14 0252. Geef aan dat u belt voor een medewerker van het Sociaal Team.

Ga naar het begin