Nieuwe fiets-/wandelroute NS-Station Sassenheim

20 september

Maandag 23 september start de aanleg van twee trappen met fietsgoot bij het station. Fietsers en voetgangers kunnen hier vanaf november gebruik van maken.

De trappen zijn in november klaar voor gebruik. Dan kunnen fietsers en wandelaars vanaf beide kanten van het spoorviaduct Oosteinde/Warmonderweg de trap nemen. Via een trap met fietsgoot kunnen zij naar het fietspad Klinkenberg toe dat langs het spoor en de Stationslaan loopt. Hiermee ontstaat een nieuwe fiets-/wandelroute van en naar station Sassenheim. En een alternatieve fiets-/wandelroute voor de Wasbeeklaan (Warmond).

Bereikbaar, veilig en duurzaam

De wens om de trappen aan te leggen is mede afkomstig van bedrijven en inwoners. Hiermee verbeteren we de bereikbaarheid en verkeersveiligheid. Fietsers en voetgangers hoeven niet meer over de weg of door de berm van de Stationslaan te fietsen of te lopen. Met de nieuwe fiets-/wandelroute naar NS-Station Sassenheim stimuleren we ook het gebruik van het openbaar vervoer.

 

Meer informatie

Voor vragen over de uitvoering van deze werkzaamheden kun je contact opnemen met de heer R. Buchner van Haasnoot Bruggen B.V. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 071 – 402 17 44.

Ga naar het begin