Nieuwe expositie van lokale kunstenaars in Bestuurscentrum

7 oktober

Kom jij binnenkort een kijkje nemen?

In het bestuurscentrum kun je twee nieuwe exposities van lokale kunstenaars bewonderen.

Expositie René van Dam: vrouwelijke sporters

René van Dam is sportfotograaf. Hij portretteerde 11 vrouwelijke sporters uit Teylingen. De gemeente scoort altijd hoog op het gebied van sport en René merkte dat de vrouwelijke sporters hier een groot aandeel in hebben. Om hen wat meer in de spotlights te zetten maakte hij deze serie.

Joep Derksen: 'Levende expositie'

Joep Derksen is dichter en auteur. Hij heeft de primeur met een ‘levende expositie’: een exemplaar van het Veteranenboek Teylingen ligt in de vitrine en iedere dag wordt een pagina van dat boek omgeslagen. Naast een variatie aan gedichten krijg je ook een selectie te zien van zijn boeken. Derksen is geen onbekende in Teylingen. Zijn gedichten hangen ieder jaar in het bos tijdens Kunst in ’t Overbosch. Ook de dichtregel in de fietstunnel onder de Leidsevaart in Voorhout komt van zijn hand. 

Officiële opening 14 oktober

Op 14 oktober om 19.30 uur opent wethouder Arno van Kempen de expositie. Je bent van harte welkom om hierbij te zijn.

Kom langs!

Kom je snel een kijkje nemen? Je bent elke werkdag welkom tijdens kantooruren en voorafgaand aan de raads- en commissievergaderingen en openbare bijeenkomsten in de avonduren. De expositie is te zien tot en met 13 december. Op vrijdag tot 16:00 uur. Tot snel!

Ga naar het begin