Kampioenen en talenten nomineren!

11 december

Jaarlijks belonen de gemeente en de Stichting Sport Promotie Teylingen de sporthelden uit Teylingen met de Sportprijzen Teylingen. Nomineren kan tot en met vrijdag 1 februari.

Winnaars Sportprijzen 2017
Winnaars Sportprijzen 2017 Foto: René van Dam

Op vrijdag 8 maart is de prijsuitreiking.

De prijzen gaan naar sporters die in teamverband of individueel in 2018 een topprestatie hebben geleverd. Het zijn de kampioenen, de promovendi en de aanstormende talenten uit onze gemeente die voor de prijzen in aanmerking komen. 

De jaarlijkse sportprijs gaat naar de beste sportman, sportvrouw of sportploeg. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar.

Wie worden de volgende sporthelden?

Een recordbreker of prijzenpakker, die in 2018 een bijzondere sportprestatie heeft geleverd, nomineren kan vanaf dinsdag 11 december via www.sportcafeteylingen.nl.

Criteria

Voor deelname aan de sportprijzen zijn criteria opgesteld. Voor de prijzen kunnen in principe de volgende personen in aanmerking komen:
•    Een sporter of sportster uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd.
•    Sporters onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentenprijs.
•    Een team of vereniging uit de gemeente Teylingen, dat op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd.
•    Hierbij is het niet perse noodzakelijk dat alle sporters afkomstig zijn uit de gemeente Teylingen.
•    Sportploegen onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentvolle sportploeg. 

Sportbegeleidersprijs

Daarnaast is de jury ook op zoek naar vrijwilligers of professionals die het sporten voor anderen mogelijk maken. Scheidsrechters, trainers, coaches; ook hun bijdrage is topsport. Personen nomineren voor de Sportbegeleidersprijs kan ook  tot en met 1 februari via www.sportcafeteylingen.nl.

Voordragen online of via de post

Een nominatie insturen per post kan door het formulier te downloaden via www.sportcafeteylingen.nl en in te sturen naar Sportprijzen Teylingen, Wasbeeklaan 3, 2361 HG in Warmond.

Prijsuitreiking

De uitreiking van de Sportprijzen Teylingen is op vrijdagavond 8 maart tijdens het speciale Sportcafé bij Dekker Warmond. De Sportprijzen worden georganiseerd door Stichting Sport Promotie Teylingen en de gemeente Teylingen.

Ga naar het begin