Inloopavond bouwplan Hof van Liduina in Warmond

4 oktober

Maandagavond 7 oktober in Voorhout. Tijdens deze inloopavond zijn de tekeningen van het gewijzigde bouwplan in te zien.

Eind oktober/begin november 2019 dient Vorm Ontwikkeling BV de omgevingsvergunning in voor het gewijzigde bouwplan voor de bouw van 28 woningen in het plan ‘Hof van Liduina’. Dit plan wordt gerealiseerd op het perceel Hoek Endepoellaan-De Weiden (achter Liduina) in Warmond. Het huidige plan, waarvoor de omgevingsvergunning al is verleend, komt hiermee te vervallen.

De wijziging heeft voornamelijk betrekking op de architectuur en de bouwtechniek van de woningen. De stedenbouwkundige opzet van het plan verandert niet. Het aantal woningen blijft ook gelijk.

Met dit plan maken Vorm Ontwikkeling BV en de gemeente Teylingen aanvullende afspraken over extra duurzaamheidsmaatregelen, het boren van de funderingspalen en gewijzigde verkoopprijzen.

Inloopavond

Voorafgaand aan de indiening van de aanvraag omgevingsvergunning is er een inloopavond.

  • Datum: maandag 7 oktober 2019
  • Tijdstip: 19.30 - 21.00 uur
  • Plaats: Bestuurscentrum Raadshuisplein 1 in Voorhout


Tijdens deze inloopavond zijn de tekeningen van het gewijzigde plan in te zien en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook het conceptbouwveiligheidsplan is in te zien.  Hierin wordt onder andere geregeld: routing bouwverkeer, boren van de funderingspalen, inrichting van de bouwplaats en contactpersonen tijdens de  bouwwerkzaamheden.

Start van de bouw

De start van de bouw staat gepland voor het einde van het tweede kwartaal van 2020. De start verkoop van het project is nog niet bekend. Deze avond is niet bedoeld voor de verkoop van de woningen. Meer informatie op de website van Hof van Liduina 

Vragen

Voor vragen aan Vorm Ontwikkeling BV kunt u mailen naar hofvanliduina@vorm.nl

U kunt uw reactie of vragen ook mailen aan: 

 

 

Ga naar het begin