Herenstraat 1 dag afgesloten, autoverkeer wordt omgeleid

19 maart

Liander gaat een nieuw transformatorstation plaatsen bij de nieuwbouw aan de Herenstraat / Prins Bernhardstraat in Voorhout.

Dit zorgt voor een hogere leveringsbetrouwbaarheid. 

Liander is eigenaar en beheerder van het elektriciteitsnet. Een van hun taken is het uitbreiden, onderhouden en vernieuwen van dit net. Liander gaat een nieuw transformatorstation plaatsen bij de nieuwbouw aan de Herenstraat / Prins Bernhardstraat in Voorhout. Dit zorgt voor een hogere leveringsbetrouwbaarheid.

Verkeer, afsluiting en omleiding: dinsdag 23 april

De nieuwe middenspanningskabel moet de Herenstraat kruisen, deze zal voor 1 dag afgesloten worden voor het verkeer ter hoogte van de Prins Bernhardstraat. Op dinsdag 23 april 2019 wordt het autoverkeer de gehele dag omgeleid, borden geven de omleidingsroutes aan. Ook plaatsen we vooraankondigingsborden. Langzaam verkeer (fietsers en voetgangers) worden ter plaatse lopend langs het werk geleid.

Tijdelijke onderbreking levering elektriciteit

De werkzaamheden mogen vanwege de veiligheid alleen uitgevoerd worden als het net vrij is van spanning. Dit betekent dat de levering van elektriciteit tijdelijk onderbroken wordt. Liander informeert vooraf de adressen waarvoor dit geldt over de datum en tijd van de onderbreking.

Vaak liggen kabels in het trottoir. Om de hinder bij het bereiken van woningen en winkels te beperken legt Liander planken over de opgebroken weggedeelten.

Liander voert de werkzaamheden uit samen met aannemer Voskuilen, voluit: Van Voskuilen Woudenberg BV.

Wij zijn ons er van bewust dat de werkzaamheden hinder opleveren. Door de werkzaamheden tijdig aan te kondigen, verkeersmaatregelen te nemen en te zorgen voor bereikbaarheid proberen Liander, Voskuilen en de gemeente de overlast te beperken.


Meer informatie 

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden of de planning? Neem dan gerust contact op met Liander Service Center op telefoonnummer 088-2632630 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 16:00 uur). Kijk voor meer informatie over Liander op www.liander.nl/werkzaamheden.

 

Ga naar het begin