Heb je een eigen bedrijf? Doe de gratis energiescan!

19 september

Wij willen graag energiebesparing bij bedrijven stimuleren. Samen met de Omgevingsdienst bieden we kosteloos een energiescan aan.

Hiervoor is een budget van € 20.000,- beschikbaar gesteld om samen met de Omgevingsdienst West-Holland aan bedrijven kosteloos een energiescan aan te bieden. 

Energie-efficiënt ondernemen

Duurzaam ondernemen biedt volop kansen en genereert een hogere toekomstwaarde. Om energie-efficiënt te ondernemen helpt de gemeente de bedrijven om hun energieverbruik in kaart te brengen. Bij een energiescan komt adviesbureau Klimaatroute bij u langs en brengt samen met u uw huidige energiesituatie in kaart. De energiescans geven inzicht in haalbare en betaalbare energiebesparende maatregelen. De ervaring leert dat er gemiddeld 30% bespaard kan worden op de energierekening!

Aanmelden                                          

Wil je ook bewustere keuzes maken in jouw bedrijf en daarnaast energie en geld besparen? Is jouw bedrijf gevestigd in de gemeente Hillegom en is het energieverbruik per jaar lager dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Dan kun je in aanmerking komen voor een gratis energiescan. 

Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier op www.odwh.nl
De Omgevingsdienst beoordeelt vervolgens namens de gemeente de aanvraag. De gemeente betaalt de kosten van deze scans voor de eerste bedrijven die zich aanmelden. Er is een beperkt budget, dus OP=OP!

Voor meer informatie over de energiescans

Heeft u toch nog vragen, neem dan contact op met Team Duurzaamheid, Omgevingsdienst West Holland via duurzaam@odwh.nl of via het nummer 071- 4083300. 
 

Ga naar het begin