Gratis controle fietsverlichting!

28 september

Fietsers kunnen dit najaar weer gratis hun verlichting laten controleren en zo nodig laten repareren tijdens de jaarlijkse fietsverlichtingsactie.

Fietsverlichting

Fietsers kunnen dit najaar weer gratis hun verlichting laten controleren en zo nodig laten repareren tijdens de jaarlijkse fietsverlichtingsactie.

De herfst is begonnen en de dagen worden weer korter. In deze tijd van het jaar is het extra belangrijk dat het licht op uw fiets het doet. Daarom organiseren gemeenten, Fietsersbond en Veilig Verkeer Nederland in de regio Holland Rijnland, samen met tientallen rijwielhandelaren weer een fietsverlichtingsactie.

Laat uw verlichting controleren

Bij de deelnemende rijwielhandelaren kunt u op de actiedag uw verlichting laten controleren. Wanneer reparatie nodig is, hoeft u alleen het materiaal te betalen. Dus geen arbeidsloon. 

De regionale actiedag is op zaterdag 3 november 2018. Aansluitend is de actieweek van de campagne van 5 tot en met 10 november 2018. 

Deelnemende rijwielhandelaren in Teylingen

In Teylingen vindt de fietsverlichtingsactie plaats bij de onderstaande rijwielhandelaren. In de aansluitende week (week van 5 tot en met 10 november) kunt u ook nog bij de deelnemende rijwielhandelaren terecht. Zij geven dan 10% korting op de totale kosten (materiaal plus arbeidsloon) van de reparatie van fietsverlichting.

  • Bike Totaal Van Hulst, Kerklaan 57, Sassenheim
  • Profile Leendert Kuijper, Hoofdstraat 144, Sassenheim
  • Fietsenwarenhuis.nl, Herenstraat 81, Voorhout
  • Warmerdam de fietsspecialist, Herenweg 2, Warmond


Na de actie gaat de politie gericht controleren op werkende verlichting. Een extra reden om alles op orde te krijgen, want de boete voor onverlicht fietsen bedraagt 55 euro.

Ga naar het begin