Doe mee aan de fotowedstrijd voor Centrumvisie Teylingen

6 mei

Wat vind jij mooi of wat kan beter in Sassenheim, Warmond of Voorhout?

centrum Teylingen

Welke plek in het centrum van Sassenheim, Warmond en/of Voorhout vind je mooi? Welke plekken vind je misschien juist minder mooi?

Op Teylingen.nl/centrumvisie vind je foto’s uit de drie kernen waar je direct op kunt reageren. Per foto zie je in welke kern deze plek te vinden is. 

Pak je telefoon en maak een foto

Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze plekken vindt. Op welke plekken ben je trots? Wat kan beter? Wat is een fijne plek om te zijn of waarom juist niet? Vind je dat bepaalde plekken echt missen in dit rijtje? Pak je telefoon en maak een foto van die plek! Stuur de foto naar centrumvisie@teylingen.nl en wij voegen de foto voor je toe. Onder alle inzenders van foto’s verloten we een mooie prijs.

Centrumvisie

We houden de fotowedstrijd als onderdeel van het project Centrumvisie Teylingen.

De gemeente Teylingen is trots op Sassenheim, Voorhout en Warmond en wil zorgen dat de kernen ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. Daarom vragen we inwoners, ondernemers en belanghebbenden om mee te denken over een visie op de centra. Wat kan beter en wat zijn sterke punten van de centra? Hoe gaan we om met de inrichting van de openbare ruimte, leegstand van winkelpanden, parkeren of het al dan niet autoluw maken van straten? Hoe houden we het voorzieningenniveau hoog en de centra aantrekkelijk voor jong en oud? Hoe gaan we om met wonen en de kwaliteit van het groen?

Kom naar de inloopbijeenkomst

Op dinsdagavond 14 mei is er een inloopbijeenkomst over deze onderwerpen in Grand café Graaf-Jan (Sasssembourg), Jan van Brabantweg 3 in Sassenheim van 19:00 uur tot 21:00 uur. Je kan zelf kiezen hoe laat je binnenkomt en weer vertrekt.

Ga naar het begin