Digitaal loket gemeente altijd bereikbaar

8 februari

Als inwoner van Teylingen kunt u steeds meer diensten van de gemeente digitaal aanvragen.

Digitale diensten

'Met een druk op de knop een product of dienst aanvragen vanuit elke willekeurige plek. Daar hebben wij vorig jaar stevig op ingezet en blijven daarin vanzelfsprekend ontwikkelen', aldus wethouder Dienstverlening Rob ten Boden. 'Voor de inwoner die dat nodig heeft of wenst, blijft de gemeente ook persoonlijk diensten verlenen!'

 

Slimme formulieren

Met de komst van digitale formulieren zijn de meeste papieren formulieren overgezet naar een zogenaamd slim formulier. Dit formulier kunt u als bezoeker online invullen en digitaal terugsturen naar de gemeente. Als er kosten mee gemoeid zijn, kunt u via iDeal betalen.

Als aanvrager ontvangt u een afschrift van het ingevulde formulier via e-mail. Zo kunt u de aanvraag doen vanuit elke willekeurige plek.

 

Uitbreiding slimme formulieren gaat door

De komende tijd blijft de gemeente de slimme formulieren uitbreiden. Zo wordt het voor u steeds gemakkelijker om diensten digitaal aan te vragen. De digitale formulieren vindt u op de webpagina van het onderwerp waar het om gaat, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een uittreksel.

De gemeente Teylingen scoort met het beschikbaar stellen van meer slimme formulieren boven het landelijk gemiddelde.

 

 

 

Ga naar het begin