Denk mee over de toekomst van het centrum!

5 juli

Hoe zou het centrum van Warmond, Sassenheim en Voorhout eruit kunnen zien? Op zaterdag 13 juli zijn we in het centrum en horen we graag uw ideeën.

Op zaterdag 13 juli rollen onze medewerkers letterlijk het centrum in. U kunt ons eigenlijk niet missen. We staan bij feloranje busjes of lopen door het centrum. U herkent ons ook aan onze jasjes. We laten zien hoe de toekomst van het centrum er ongeveer uit zou kunnen zien. We horen graag welke ideeën u nog meer heeft!

Hoe laat kunt u ons tegenkomen?

De planning is als volgt:

  • 9:30 - 11:30 uur: Voorhout Centrum
  • 12:00 -14:00 uur: Warmond Centrum
  • 14:30 - 16:30 uur: Sassenheim Centrum


Ontwikkeling van het centrum

We werken aan een centrumvisie. Zo’n visie vertelt het verhaal van de toekomst van ons centrum in Voorhout Warmond en Sassenheim. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid per fiets, parkeren, de inrichting van de openbare ruimte en natuurlijk het winkelaanbod. De visie geeft ondernemers, bewoners, organisaties en de gemeente houvast in de ontwikkeling van het centrum. Daarom hopen wij dat u met ons mee wilt denken. Want de centra zijn ook van u!

Op onze website vindt u meer informatie over de centrumvisie en ideeën die andere mensen al gaven over de toekomst van de centra.

 

Ga naar het begin