Commissaris van de Koning op bezoek

11 september

Burgemeester Carla Breuer ontving 10 september de Commissaris van de Koning, Jaap Smit en 5 burgemeesters uit de Duin- en Bollenstreek.

Foto van de commissaris en de 5 burgemeester van de Duin- en Bollenstreek
Op de foto vlnr: Burgemeester L. Spruit, Lisse; burgemeester C. Breuer, Teylingen; burgemeester A. van Erk, Hillegom; Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, burgemeester C. Visser, Katwijk; burgemeester W. Verkley, Noordwijk; burgemeester R.J. van Duijn, Nieuwkoop

Alhoewel formele werkbezoeken van de Commissaris van de Koning momenteel geen doorgang vinden, wilde Jaap Smit zich wel op de hoogte blijven stellen van het reilen en zeilen binnen de gemeenten. De burgemeesters van Teylingen, Hillegom, Lisse, Noordwijk, Katwijk en Nieuwkoop voerden het gesprek met de Commissaris van de Koning over actuele zaken.

Coronacrisis

Aandacht was er voor de samenwerking tijdens de coronacrisis in de Veiligheidsregio en tussen de gemeenten in de Duin- en Bollenstreek. Burgemeester Carla Breuer gaf in dit verband een toelichting op de intensieve samenwerking tussen Hillegom, Lisse en Teylingen en de ambtelijke werkorganisatie HLTsamen.

"Oprechte betrokkenheid"

Burgemeester Carla Breuer kijkt tevreden terug op het bezoek. “Wij waarderen de persoonlijke aandacht van de Commissaris van de Koning zeer. Het is mooi om te zien dat hij oprechte betrokkenheid toont in ons als burgemeesters en zeer geïnteresseerd is in hoe het nu in onze gemeenten gaat.”

Ga naar het begin