Centrumvisie Teylingen

27 augustus

Bewoners, ondernemers en bezoekers van de centra gingen met ons in gesprek over de toekomst van onze centra.  

Het water in Warmond. Het horeca-aanbod van Voorhout. De verschillende soorten winkels in Sassenheim. Allemaal positieve punten die we afgelopen jaar hoorden over onze drie centrumgebieden. Bewoners, ondernemers en bezoekers van de centra gingen met ons in gesprek over de toekomst van onze centra.  

 

We vertaalden alle ideeën, wensen en meningen naar een centrumvisie. De visie beschrijft de toekomst van de centra. En geeft actiepunten om die toekomst voor elkaar te krijgen. Wil je meer weten over de plannen voor het kerkplein in Sassenheim? Wil je weten wat het rondje Warmond is? Of ben je benieuwd naar de omvang van het winkelgebied in Voorhout? Kom dan naar één van de drie digitale bijeenkomsten.  

 

Per kern een bijeenkomst 

We organiseren drie bijeenkomsten, voor elke kern één. Het zijn alle drie digitale bijeenkomsten. Hieronder vind je de tijd en data van de bijeenkomsten. 

  • Sassenheim: dinsdag 15 september, 19.30-21.00
  • Voorhout: donderdag 17 september, 19.30-21.00
  • Warmond: dinsdag 22 september, 19.30-21.00

 

Kijk voor meer informatie op www.teylingen.nl/centrumvisie. Je kunt je hier ook aanmelden voor een bijeenkomst. Je ontvangt vervolgens per e-mail van tevoren een korte instructie en inlogcode waarmee je deel kunt nemen aan de digitale bijeenkomst. 

Ga naar het begin