Aanmelden Lintjesregen 2021

6 mei

Ken je iemand die je wil voordragen voor de Lintjesregen van 2021? Doe dit dan vóór 1 juli 2020!

Ken je iemand die een lintje verdient?  

Tijdens de Lintjesregen van vrijdag 24 april jl. kregen 8 inwoners van Teylingen van burgemeester Carla Breuer te horen dat zij een Koninklijke Onderscheiding hebben verdiend. Een mooi moment. Ken je iemand die je wil voordragen voor de Lintjesregen van 2021? Doe dit dan vóór 1 juli 2020!

 

Wie komt in aanmerking voor een lintje?

Om in aanmerking te kunnen komen voor zo’n Koninklijke Onderscheiding moet iemand aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet de samenleving profiteren van het werk van die persoon, is hij of zij een voorbeeld die anderen motiveert en stimuleert én doet hij of zij al gedurende een langere periode intensief, bijzonder werk.

 

Lintjesregen of lintje op een ander moment

De jaarlijkse toekenning van de Koninklijke Onderscheidingen rondom Koningsdag wordt de Lintjesregen genoemd. Je kunt iemand ook voordragen voor uitreiking op een andere dag. Bijvoorbeeld bij een afscheid of jubileum, of een andere bijzondere gebeurtenis die te maken heeft met de activiteiten van de betreffende persoon.

 

Gewoon voordragen!

Vind je dat het hoog tijd wordt dat iemand een lintje krijgt? Neem dan contact op met de medewerkster Kabinetszaken van de gemeente, via telefoonnummer 14 0252, of mail naar kabinet@hltsamen.nl. Zij kan in grote lijnen aangeven of de persoon in kwestie in aanmerking komt voor een lintje. Voor de Lintjesregen 2021 moet je aanvraag vóór 1 juli bij ons binnen zijn. Wij zien je aanvragen graag tegemoet!

 

Ga naar het begin