Ga naar de inhoud

Mobiliteitsplan

Gemeente Teylingen is aan de slag met een nieuw Mobiliteitsplan

Met dit plan geven we antwoord op de verschillende thema’s die spelen binnen de gemeente op het gebied van Mobiliteit. Met mobiliteit bedoelen we het verplaatsen van personen en goederen in een gebied, en het gemak waarmee dat gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan een ritje naar de supermarkt, je dagelijkse treinreis naar het werk of een bezoek aan vrienden of familie.
 

Mobiliteitsvisie

De eerste stap op weg naar een nieuw Mobiliteitsplan, is de Mobiliteitsvisie. Samen met belangenorganisaties, beleidsmakers, raadsleden en inwoners stellen we de ambities en speerpunten vast die voor verkeer en mobiliteit in het toekomstige Teylingen belangrijk zijn.
 

Mobiliteitsplan en verder

Nadat de Mobiliteitsvisie is vastgesteld werken we samen met bovengenoemde partners aan een Mobiliteitsplan. Hierin schetsen we het toekomstbeeld van hoe de gemeente Teylingen er in de toekomst uit ziet op het gebied van verkeer en mobiliteit. Vervolgens maken we een concreet uitvoeringsplan om het geschetste toekomstbeeld in het Mobiliteitsplan waar te maken.
 

Wilt u meedoen?

We zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen denken over of mee willen werken aan het nieuwe Mobiliteitsplan. Heeft u wensen of ideeën die u met ons wilt delen? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer of mailadres.
 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Mobiliteitsplan of wilt u zich aanmelden om mee te doen? Neem gerust contact op met de gemeente, telefoon 14 0252. Of stuur een e-mail naar info@teylingen.nl.

Ga naar het begin