Kunst in Teylingen

Lokale en regionale kunstenaars kunnen hun werken exposeren in het bestuurscentrum in Voorhout. Onder de naam ‘Kunst in Teylingen’ zijn er in het bestuurscentrum regelmatig nieuwe exposities te zien. U bent van harte welkom tijdens werkdagen van 8.30 - 17.00 uur (vrijdag 16.00 uur) en voorafgaand aan de commissie- en raadsvergaderingen. Kunstenaars kunnen zich hiervoor aanmelden bij de expositiecommissie Teylingen.

Expositiecommissie

Met ‘Kunst in Teylingen’ wil de gemeente lokale kunstenaars een plaats bieden waar zij hun werken kunnen exposeren. Het bestuurscentrum in Voorhout is een openbaar gebouw dat een geschikte ruimte hiervoor heeft. De expositiecommissie bepaalt welke kunstenaar zijn of haar werken kan exposeren. De expositiecommissie bestaat uit de kunstenaars Mark de Jong, Jolanda Verdegaal en Loes Hogervorst. De commissie wordt ondersteund door wethouder Arno van Kempen en de griffie van de gemeente Teylingen.

Aanmelden voor expositie

Zowel professionele als vrije-tijdskunstenaars kunnen hun werk exposeren in het bestuurscentrum. Alle technieken en materialen zijn welkom. Kunstenaars die hun werk willen exposeren kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan de expositiecommissie. Zie verder:

Ga naar het begin