Ga naar de inhoud

Trouwlocatie

Als uw ceremonie niet plaatsvindt op een van de gemeentelijke locaties (het bestuurscentrum in Voorhout of het gemeentekantoor in Sassenheim) maar op één van onze officiële trouwlocaties, dan betaalt u naast de kosten (huwelijksleges) voor de ceremonie ook een bedrag aan deze trouwlocatie. U kunt contact opnemen met de trouwlocatie zelf om een datum vast te leggen en de kosten te bespreken. Bekijk al onze officiële trouwlocaties hieronder. 

U kunt zelf kiezen waar u trouwt/een geregistreerd partnerschap aangaat. Misschien wilt u dat doen op een plek waar u een bijzondere herinnering aan heeft. De gemeente moet toestemming geven voordat u op deze plek mag trouwen. Voor meer informatie kunt u bellen naar tel. 14 0252


Trouwzaal van het bestuurscentrum van de gemeente Teylingen

De trouwzaal in het bestuurscentrum in Voorhout is modern ingericht. Op 1 wand is een lichtpaneel aangebracht met de glas-in-lood ramen uit het oude gemeentehuis van Voorhout. De zaal biedt plaats aan 60 personen.

Raadhuisplein 1
2215 MA Voorhout

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

Bel 14 0252 voor meer informatie.


Brasserie Coazy

Op het eiland Koudenhoorn, gelegen in één van de Kagerplassen ‘t Joppe, staat Brasserie Coazy. Een unieke locatie met uitzicht over water en uitzicht op de mooie natuur. De Brasserie heeft alles om uw dag Coazy en onvergetelijk te maken.

Minder validen kunnen vanaf de parkeerplaats worden opgehaald met onze overdekte golfkar. Deze biedt plaats aan 7 passagiers tegelijk. Ook kunt u ervoor kiezen om met de boot uw entree te maken. De ligplaatsen liggen voor de deur van Coazy op 100 meter afstand. Kom gerust eens een kijkje nemen en vraag naar onze mogelijkheden.

Brasserie Coazy
Koudenhoorn 3
2361 CP Warmond
071-7856970
www.coazy.nl
info@coazy.nl


Raadzaal van de gemeente Teylingen

De raadzaal in het gemeentekantoor in Sassenheim is modern ingericht. Hier is geen limiet voor het aantal personen wat bij het huwelijk aanwezig kan zijn. Het gemeentekantoor is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is voldoende parkeergelegenheid naast het gemeentekantoor. Het bruidspaar kan voor de deur van het gemeentekantoor parkeren. Wilt u de locatie bezichtigen, dan kunt u langskomen tijdens de openingsuren. 

Wilhelminalaan 25
2171 CS  Sassenheim
Telefoon: 14 0252

Openingstijden:
Maandag 8.30 - 13.00 uur
Dinsdag 8.30 - 16.00 uur
Woensdag 8.30 - 16.00 uur 
Donderdag 8.30 - 20.00 uur 
Vrijdag 8.30 - 16.00 uurHet Oude Raadhuis van Warmond

Het Oude Raadhuis in Warmond is sfeervol ingericht. Voor minder validen is het Oude Raadhuis slecht toegankelijk vanwege de steile trap. Parkeren kan achter het Oude Raadhuis/gymnastieklokaal aan het Kaakspleintje, bereikbaar vanaf de Herenweg (beperkt aantal parkeerplaatsen). U kunt dus niet parkeren op het pleintje voor het Oude Raadhuis. Een uitzondering hierop is het vervoermiddel van het bruidspaar zelf.

Dorpsstraat 36
2361 AE Warmond
Het Oude Raadhuis van Warmond

Openingstijden:
woensdag van 14:00 tot 16:00 uur
vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur
zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur
zondag van 13:00 tot 17:00 uurDekker Warmond

Dekker Warmond heeft 3 sfeervolle ruimten die geschikt zijn als trouwlocatie: De Elephant Club, de Elephant Bar en de Kaagzaal. De ruimten zijn toegankelijk voor minder validen. Als u de ruimten wilt bezichtigen kunt u contact opnemen met Dekker Warmond.

Veerpolder 14
2361 KV Warmond
Telefoon: 071 - 305 88 88


Brasserie de Kaagsociëteit

Op een schilderachtige locatie aan de Kagerplassen ligt Brasserie de Kaagsociëteit. De brasserie beschikt over 2 sfeervolle, nautische ruimten die geschikt zijn als trouwlocatie. Beide ruimten zijn toegankelijk voor minder validen.

Om Brasserie de Kaagsociëteit te bereiken moet u een oversteek per voetveer maken. De reistijd bedraagt ongeveer 2 minuten. Ook het voetveer is toegankelijk voor minder validen. Als u de ruimten wilt bezichtigen kunt u contact opnemen met Brasserie de Kaagsociëteit.

Sweilandpolder 8 
2362 AG Warmond
Telefoon: 071 - 501 82 22
Brasserie de Kaagsociëteit
info@kaagsocieteit.nl


Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Hotel Sassenheim-Leiden beschikt over 16 sfeervolle zalen die geschikt zijn als trouwlocatie voor veel uiteenlopende wensen; van een intieme receptie, ceremonie, culinair diner tot een spetterend feest met DJ! De zalen zijn volledig in te richten naar uw eigen stijlwensen. Trouw in diverse stijlen en laat de gasten genieten van de royale hotelvoorzieningen. Als afsluiting van de indrukwekkende huwelijksdag kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in één van onze zes romantische suites. Voor meer informatie en het bezichtigen van de zalen en restaurants kunt u contact opnemen met Hotel Sassenheim-Leiden.

Warmonderweg 8
2171 AH Sassenheim
Telefoon: 0252 - 219 109 (receptie), 0252 - 46 25 55 (Banquet-sales afdeling)
Hotel Sassenheim
banqueting@sassenheim.valk.com

 


Rederij Van der Meer/Partyschip Koningin Juliana

Letterlijk in het huwelijkbootje stappen? Dat kan aan boord van het sfeervolle partyschip de Koningin Juliana van Rederij Van der Meer. Dankzij de 2 riante salons met ieder een eigen gezellige scheepsbar en een groot panoramadek leent het partyschip zich uitstekend voor uw receptie, diner en feestavond. Het schip beschikt over een 2 rolstoelliften en 1 invalidentoilet. Tijdens de huwelijksplechtigheid ligt het schip aangemeerd in Park Groot Leerust. Als u het schip wilt bezichtigen kunt u contact opnemen met de Rederij.

Sotaweg ter hoogte van nummer 8
2371 GD Roelofarendsveen
Telefoon: 071 - 501 85 28 of 06 - 55 36 003
Varend Feesten 
info@varendfeesten.nl


Kinderboerderij de Klaprooshof

De huwelijken op kinderboerderij De Klaprooshof vinden plaats op het grote grasveld. Bij slecht weer zorgen de beheerders voor een grote tent of een grote parasol. Op deze trouwlocatie kan alleen in het voorjaar, de zomer en het najaar getrouwd worden en bij redelijk aangename temperaturen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Klaprooshof 1
2215 DM Voorhout
Telefoon: 06 14 10 08 60 (de heer Bert Pilaszek, voorzitter)
info@kinderboerderijklaprooshof.nl


Paviljoen Sassennest Park Rusthoff Sassenheim

Paviljoen het Sassennest ligt midden in het park Rusthoff in het centrum van Sassenheim. Het paviljoen is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Het is niet mogelijk om na de huwelijksceremonie een uitgebreid feest te geven. Wel is kortdurend verblijf toegestaan om bijvoorbeeld het glas te heffen of om koffie en taart te nuttigen. Ook biedt het prachtige park u de mogelijkheid om trouwfoto's te maken.

Adres


Slot Teylingen

Slot Teylingen is een ruïne in de gemeente Teylingen en ligt op de grens van Voorhout en Sassenheim. De ruïne bestaat uit een ringmuur en een middeleeuwse woontoren (donjon), waarvan de ringmuur deel uitmaakt. De ruïne is gedeeltelijk door water omgeven. Het kasteel is een ronde waterburcht. De huwelijken kunnen plaatsvinden in het midden van de ruïne of in de donjon. Bij slecht weer beschikt de beheerder over drie tenten. Het terrein is niet geschikt voor rolstoelgebruikers maar in overleg kan de beheerder voor enkele aanpassingen zorgen.

Het is niet mogelijk om na de huwelijksceremonie een uitgebreid feest, een receptie, lunch of diner te geven. Het is wel toegestaan om direct na de huwelijksvoltrekking (kortdurend) het glas te heffen of koffie en taart te nuttigen. Het slot biedt u diverse prachtige plekken voor het maken van uw trouwfoto's.

Adres


De Molen van Sassenheim

De Molen van Sassenheim dateert uit 1846 en ligt in de Postwijk in Sassenheim. Wilt u klein en intiem het jawoord geven, dan is dit een unieke locatie. In de molen staan de oude raadstafel en stoelen van de gemeente Sassenheim.

De Molenromp is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het is niet mogelijk om na de huwelijksceremonie een uitgebreid feest te geven. Wel is kortdurend verblijf toegestaan, om bijvoorbeeld het glas te heffen of om koffie en taart te nuttigen. Ook heeft u de mogelijkheid om trouwfoto’s te maken in en rondom de molen.

Adres

 


Trouwlocatie Hotel Restaurant Boerhaave

De feestzaal van Hotel Restaurant Boerhaave beschikt over een mooie feestzaal, die geschikt is als trouwlocatie. De zaal is flexibel aan te passen naar de grootte van uw gezelschap en grenst aan een terras, waar u bij mooi weer gebruik van kunt maken.

U kunt ook aan mooi gedekte ronde tafels dineren met gezelschappen. 
 
Hotel Restaurant Boerhaave vindt het belangrijk dat uw huwelijksfeest een bijzonder moment wordt waar u zeer tevreden op terug kunt kijken. Graag nodigen zij u uit, onder het genot van een kopje koffie, uw wensen en ideeën met hen te bespreken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hotel Restaurant Boerhaave. 

Adres


Lunchroom Ons Genoegen

Ons Genoegen is een uitstekende trouwlocatie als u een bruiloft wil in de buitenlucht. De binnentuin met serre en terras lenen zich goed voor een intieme trouwceremonie. Bij Ons Genoegen maken ze jullie mooiste dag graag onvergetelijk met een prachtige trouwceremonie, receptie, borrel of diner in de serre met binnentuin.

De locatie is rolstoeltoegankelijk en parkeren kan direct aan de overkant op het plein naast de Bartholomeuskerk. U kunt Ons Genoegen mailen of bellen voor een bezichtiging/afspraak: info@lunchroomonsgenoegen.nl, 0252-235748.

Herenstraat 100
2215 KK Voorhout
0252-235748
info@lunchroomonsgenoegen.nl

Ga naar het begin