Veiligheid Spoorwegovergang Herenstraat Voorhout

Vanwege ongevallen en onveiligheid is in 2019 een onderzoek uitgevoerd naar de veiligheid van de spoorwegovergang Herenstraat in Voorhout. Een van de oplossingen die hieruit voortkwam, is het herinrichten van de verbinding van de Churchilllaan met de Herenstraat.
 

Denk mee tijdens het webinar op 13 oktober

De gemeenteraad heeft ingestemd met het voorstel om maatregelen aan de Herenstraat te treffen. Wij willen samen met u kijken naar de mogelijke oplossingen voor de verbinding van de Churchilllaan met de overweg Herenstraat. Daarom organiseren wij een digitale bijeenkomst (webinar) op dinsdag 13 oktober van 20.00 tot 21.30 uur. Het webinar staat in het teken van het veilig maken van de spoorwegovergang aan de Herenstraat in Voorhout.
 

Twee opties voor veiliger maken spoorwegovergang

Tijdens het webinar horen wij graag uw mening over de twee mogelijke opties:

  • Automobilisten kunnen alleen de Churchilllaan uitrijden en niet meer in (één richting).
  • De toegang tot de wijk tussen de Herenstraat en het spoor wordt anders ingericht.

Ook bespreken wij de gevolgen die de opties hebben op het rondom gelegen gebied en de resultaten van het onderzoek. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen via de chatfunctie die wij direct beantwoorden.
 

Aanmelden voor het webinar

U kunt zich tot en met maandag 5 oktober aanmelden voor het webinar. Als u uw gegevens achterlaat ontvangt u een dag voor het webinar de benodigde informatie. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor dit webinar.

Ga naar het begin