Ga naar de inhoud

Blijf op de hoogte van de werkzaamheden

Op dinsdag 16 augustus 2022 start de herinrichting van de Herenweg en Sweilandstraat in Warmond. De werkzaamheden zijn gepland t/m 10 februari 2023.

Download de app: Omniom omgevingsapp 

Blijf op de hoogte en download de app met de QR-codes op deze pagina. Aannemer Vermeulen houdt u op de hoogte van de werkzaamheden met planningen, foto’s en overige informatie. Download hiervoor de Omniom omgevingsapp. Via de kaart in Omniom app kunt u het project op locatie vinden en deze volgen voor updates en meldingen door op de ster rechtsboven in het scherm te klikken.

Inloopmiddag op woensdagen

Wekelijks is er op woensdagmiddag tussen 13:00 – 14:00 uur een inloopspreekuur in de bouwkeet van Vermeulen Groep. De bouwkeet bevindt zich op het trottoir voor de bankjes tussen de Herenweg en Sweilandstraat, nabij Gastenhuis Warmond. Hier kunt u voor vragen/opmerkingen terecht bij onze uitvoerder.

Aannemer Vermeulen heeft de bouwkeet op de kruising van de Sweilandstraat en Herenweg geplaatst. Deze locatie is gekozen omdat het centraal ligt binnen het totale werkgebied en 1 van de weinige geschikte locaties. Daarnaast heeft de aannemer ook depotruimte nodig voor tijdelijk opslag van materialen. Zoals bekend is er nagenoeg geen openbare ruimte beschikbaar binnen het werkgebied behalve parkeerplaatsen. Om die reden zijn 2 locaties beschikbaar gesteld, namelijk het parkeerterreintje tussen het spoor en de Van Wassenaarstraat en de parkeerplaatsen naast de brandweerkazerne aan de Van Limburg Stirumstraat.

Lees meer over werkzaamheden aan de Herenweg en Sweilandstraat in Warmond.

Ga naar het begin