Milieustraat

Aangepaste maatregelen milieustraat

Door het coronavirus hebben we nog steeds te maken met aangepaste maatregelen op de milieustraat. De maatregelen zijn nodig voor de veiligheid van de medewerkers en de bezoekers van de milieustraat.

 • Kom alleen als het nodig is
  Kunt u uw bezoek aan de milieustraat uitstellen, doe dat dan. Helaas zien we te vaak bezoekers met slechts 1 artikel bij de milieustraat. Probeer dit op te sparen voor een volle vracht.
   
 • Houd afstand
  Houd gepaste afstand van minimaal 1,5 meter.
   
 • Beperkt aantal bezoekers
  Wanneer nodig laten wij bezoekers aan de milieustraat gedoseerd binnen. Hierdoor kan de wachtrij buiten de poort oplopen.
   
 • Blijf thuis bij klachten
  Stel uw bezoek aan de milieustraat uit bij klachten/ symptomen die passen bij Covid-19 zoals verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) en/of hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping).
   

Openingstijden 

Maandag8.00 - 13.00 uur en 18.30 - 20.30 uur 
Dinsdag 8.00 - 16.00 uur 
Woensdag8.00 - 13.00 uur en 18.30 - 20.30 uur 
Donderdag8.00 - 16.00 uur
Vrijdag8.00 - 16.00 uur
Zaterdag 8.00 - 16.00 uur
ZondagGesloten 

Let op: de milieustraat is gesloten op officiĆ«le feestdagen. 

Een bezoek aan de milieustraat 

Komt u naar de milieustraat? Vergeet dan niet uw toegangspas mee te nemen! De milieustraat is namelijk alleen toegankelijk op vertoon van uw toegangspas voor de milieustraat. 

Onze milieustraat is ingericht op maximale afvalscheiding. We streven er naar om zo min mogelijk restafval over te houden. Als we afval goed scheiden, kunnen we een groot deel opnieuw gebruiken. Wist u dat we grondstoffen, energie en kosten besparen als we goed scheiden? Ook draagt u bij aan een beter milieu. 

Kijk in de 'AfvalWijzer' onder 'Scheidingsinfo/Milieustraat' welke afvalstromen u wel en niet mag aanbieden op de milieustraat. 

We helpen u graag! 

Twijfelt u in welke bak uw afval moet op de milieustraat? Onze medewerkers helpen u graag. Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk op een goede manier afval scheiden, kijken onze medewerkers met u mee of u het afval in de goede container aanbiedt. Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat we zo min mogelijk restafval overhouden.

Ga naar het begin