Milieustraat

Stel uw bezoek zoveel mogelijk uit

Op de Milieustraat is veel contact tussen bezoekers en medewerkers. Als gevolg van de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus laten we daarom minder auto’s toe dan u van ons gewend bent. Kom alleen naar de milieustraat als het echt noodzakelijk is en u geen klachten heeft.

Openingstijden 

Maandag8.00 - 13.00 uur en 18.30 - 20.30 uur 
Dinsdag 8.00 - 16.00 uur 
Woensdag8.00 - 13.00 uur en 18.30 - 20.30 uur 
Donderdag8.00 - 16.00 uur
Vrijdag8.00 - 16.00 uur
Zaterdag 8.00 - 16.00 uur
ZondagGesloten 

Let op: de milieustraat is gesloten op officiële feestdagen. 

Een bezoek aan de milieustraat 

Kom je naar de milieustraat? Vergeet dan niet je toegangspas mee te nemen! De milieustraat is namelijk alleen toegankelijk op vertoon van jouw toegangspas voor de milieustraat. 

Onze milieustraat is ingericht op maximale afvalscheiding. We streven er naar om zo min mogelijk restafval over te houden. Als we afval goed scheiden, kunnen we een groot deel opnieuw gebruiken. Wist u dat we grondstoffen, energie en kosten besparen als we goed scheiden? Ook draagt u bij aan een beter milieu! 

Kijk in de 'AfvalWijzer' onder 'Scheidingsinfo/Milieustraat' welke afvalstromen u wel en niet mag aanbieden op de milieustraat. 

We helpen u graag! 

Twijfelt u in welke bak uw afval moet op de milieustraat? Onze medewerkers helpen u graag! Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk op een goede manier afval scheiden, kijken onze medewerkers met u mee of u het afval in de goede container aanbiedt. Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat we zo min mogelijk restafval overhouden! 

Ga naar het begin