Groen Dichterbij Teylingen

Wilt u minder steen en meer groen in uw tuin of buurt? Zoekt u medestanders of financiering voor een groen initiatief in de buurt? Maar weet u niet hoe u moet beginnen?

Groen Dichterbij Teylingen organiseert allerlei activiteiten die antwoord geven op vragen over groen in tuin en buurt. Met Groen Dichterbij Teylingen werkt IVN Natuureducatie samen met inwoners, de gemeente en andere partijen aan een groener leefklimaat.

Mobiele kraam op locatie

De teamleden trekken komende maanden met de mobiele kraam ‘Groen Dichterbij Teylingen’ door de buurten. In deze kraam krijgt u informatie over hoe u zelf of met uw buurt kunt bijdragen aan bevordering van biodiversiteit en klimaatbestendigheid. Ook doet u er inspiratie op over hoe u de natuur nog meer ruimte geeft in uw leefomgeving. In de kraam zijn er ook kleine natuurbelevingselementen aanwezig. 

De mobiele kraam bij uw evenement?

Organiseert u iets dat plaatsvindt voor 1 december 2019 met uw buurt, vereniging, stichting of organisatie waar de mobiele kraam beslist niet mag ontbreken? Neem dan contact met ons op; m.van.puijenbroek@ivn.nl.

Groen Ambassadeursnetwerk

Groen Dichterbij wil graag een Groen Ambassadeursnetwerk oprichten in Teylingen. Met mensen die graag andere bewoners inspireren, ondersteunen
en de weg wijzen bij het starten van groen-initiatieven. Heeft u interesse? Mail dan naar r.van.cleef@ivn.nl.

Meer informatie 

Het project Groen Dichterbij loopt nog tot 31 december 2019.

 

Ga naar het begin