Ga naar de inhoud

Contact

U kunt alleen op het gemeentehuis terecht met een afspraak. Een afspraak maken kan via de groene knop aan de rechterkant van deze pagina of via telefoonnummer 14 0252.

Maak zelf uw afspraak bij de gemeente. Commerciële partijen bieden tegen betaling aan om een afspraak te maken bij de gemeente. Zelf een afspraak maken bij de gemeente is gratis, gemakkelijk en uw gegevens zijn veilig. Maak daarom een afspraak via de pagina 'Afspraak maken'. 


Chat

De gemeente heeft een virtuele assistent: Gem. Gem is een chatbot en beantwoordt 24 uur per dag vragen over onder andere verhuizen, paspoorten en Nederlandse identiteitskaarten. Ook antwoordt de assistent op andere eenvoudige vragen. Weet Gem het antwoord niet? Dan helpt een medewerker u tijdens de openingstijden verder via de livechat. Gem vindt u rechtsonder op elke pagina. Probeert u het ook eens?


Vergunningen

Informatie over de soorten vergunningen vindt u op onze overzichtspagina vergunningen. Meer weten? Neem dan contact op via telefoonnummer 14 0252.  


Contactfunctionaris

De contactfunctionarissen zijn het aanspreekpunt voor inwoners, ondernemers en verenigingen in de gemeente. Heeft u een goed idee, leuk initiatief of een ingewikkelde vraag aan de gemeente? Weet u niet bij wie u moet zijn bij de gemeente? Neem dan contact met ons op! U weet snel waar u aan toe bent.


Privacy 

Via WhatsApp en live-chat willen we geen privacygevoelige informatie met u delen. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Bij privacygevoelige zaken kunt u bellen of mailen met behulp van ZIVVER.


Klacht indienen

U kunt een klacht indienen als u ontevreden bent over een medewerker of bestuurder. Dit kan online of schriftelijk. Meer informatie


Politie

De balie van de politie is niet open voor vrije inloop. U kunt online aangifte doen via de website van de Politie. U kunt ook een afspraak maken via het landelijke politienummer 0900 - 8844. De afspraak wordt dan gepland tijdens openingstijden van het gemeentekantoor in Sassenheim.

Het bureau Teylingen valt onder het politieteam Noordwijk-Teylingen, Duinwetering 101, 2203 HM Noordwijk. Vind hier de openingstijden van het politiebureau Noordwijk.


Voor Ieder 1

Heeft u een vraag op het gebied van inkomensondersteuning, uw woonsituatie of zorg? Dan kunt u terecht bij Voor Ieder 1. U vindt de contactgegevens en openingstijden voor Teylingen op de website van Voor Ieder 1.


Openingstijden milieustraat

Nijverheidsweg 32 Voorhout

Let op: Aangepaste openingstijden!
Bij extreem weer kunnen de openingstijden afwijken van onderstaand schema. Hou hiervoor onze homepage in de gaten. De milieustraat is gesloten op officiële feestdagen. 
Maandag 8.00 - 13.00 uur en 18.30 - 20.30 uur
Dinsdag 8.00 - 16.00 uur
Woensdag 8.00 - 13.00 uur en 18.30 - 20.30 
Donderdag t/m zaterdag 8.00 - 16.00 uur
Ga naar het begin