Raadslid in beeld 2019

Wat doen raadsleden eigenlijk? En waar maken ze zich hard voor? Bekijk deze filmpjes van een aantal raadsleden.


Burgemeester Carla Breuer als voorzitter van de raad (januari 2019)

Serie 'Raadslid in beeld' - De raad, moties, commissies... veel verschillende termen als het gaat om het besturen van een gemeente. In de filmserie ‘Raadslid in beeld’ lichten we deze termen toe. In deze aflevering vertelt burgemeester Carla Breuer over haar rol als voorzitter van de raad.


Raadslid in beeld: Fred Koot - D66 (januari 2019)

Fred Koot is raadslid bij de gemeente Teylingen en fietst graag door onze mooie gemeente. Daarom vindt hij het verbeteren en verduurzamen van bestaande fietspaden ook zo belangrijk. En het aanleggen van nieuwe fietspaden. Wat is zijn plan hiervoor?


Raadslid in beeld: Reny Wietsma - CDA (januari 2019)


Raadslid in Beeld: Ewout Braggaar - VVD (februari 2019)

Raadsleden bewaken de uitgaven en de inkomsten van een gemeente. Als voorbeeld vertelt Ewout Braggaar over de monitoring van het sociaal domein.


Raadslid in beeld: Don Verhoeff - GroenLinks (februari 2019)

Een duurzaam huis willen we allemaal wel. Maar waar begin je? Raadslid Don Verhoeff wil dat de gemeente al vanaf het begin bij betrokken is bij de bouw van duurzame huizen.


Raadslid in beeld: Sandra Groenendal - PvdA (februari 2019)

Raadslid Sandra Groenendal merkt op dat ouders en gezinnen met problemen soms te laat hulp krijgen. Hier steekt zij samen met raadslid Ewout Braggaar een stokje voor door een motie ‘preventie jeugdhulp’ in te dienen. Zal de rest van de raad hierin meestemmen?


Bekijk hier een volledig overzicht van alle raadsleden.

Ga naar het begin