Parkeeronderzoek Rekenkamercommissie

De Rekenkamercommissie laat onderzoek doen naar het parkeerbeleid van Teylingen. De commissie wil uw mening horen over het parkeren van auto’s en fietsen in de drie dorpen. Daarvoor organiseert de Rekenkamercommissie drie avonden. Parkeren bij station Sassenheim valt buiten dit onderzoek.

Input tijdens bewoners/ondernemersavond

De onderzoekers willen graag met inwoners en ondernemers in gesprek. Gaat het goed met het parkeren in Teylingen of zijn er mogelijkheden tot verbetering? Wat kan anders, en wat moet vooral blijven zoals het is? Daarvoor nodigt de Rekenkamercommissie u van harte uit om langs te komen op één van de drie avonden die worden georganiseerd in Voorhout, Sassenheim en Warmond.

Praat mee

De avonden vinden plaats op:

  • Voorhout op 19 september
  • Sassenheim op 27 september
  • Warmond op 28 september

De bijeenkomsten beginnen om 19.00 uur.

U kunt zich opgeven via rekenkamercommissie@raadteylingen.nl of door te bellen met Trinette van Wijck via 14 0252. U hoort dan op welke locatie in Voorhout, Sassenheim of Warmond de bijeenkomst plaatsvindt.

Wat gebeurt er met het onderzoek?

Het onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen, zoals het bestuderen van het beleid op papier, het spreken met gemeenteraadsleden en interviews met betrokken ambtenaren. Het gesprek met u als inwoner of ondernemen is erg belangrijk want u ondervindt dagelijks hoe het in de praktijk is gesteld met de parkeermogelijkheden.

De Rekenkamercommissie trekt uit het onderzoeksrapport conclusies en doet vervolgens aanbevelingen aan de gemeenteraad.