Meer nieuws

 • Aanbesteding leerlingenvervoer

  Met ingang van dit schooljaar rijdt Willemsen de Koning voor 6 gemeenten (Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijkerhout, Noordwijk en Katwijk). Vanaf het begin van het schooljaar hebben deze gemeenten een gezamenlijk contract voor het leerlingenvervoer.

 • Nieuwe nota Sport & Bewegen

  De raad van Teylingen heeft de nieuwe nota Sport & bewegen vastgesteld. In deze nota staat het beleid over sport & bewegen van de gemeente Teylingen tot 2021.

 • Gemeentezaken: nu ook op afspraak

  Om onze persoonlijke dienstverlening te verbeteren, klantgerichter en klantvriendelijker te maken, werkt de gemeente Teylingen vanaf 1 januari 2018 ook op afspraak.

 • Waarderingsprijs 2017

  De Oranje Vereniging Voorhout, de Oranjevereniging Sassenheim en de Vereniging tot viering van Warmonds feesten ontvingen de Waarderingsprijs 2017 van burgemeester Carla Breuer tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 2 januari 2018.

 • Presentatie Plan Kagerzoom

  Op 23 januari presenteert de gemeente Teylingen het plan voor de Kagerzoom.

 • Sportprijzen Teylingen 2017

  Jaarlijks belonen de gemeente Teylingen en de Stichting Sport Promotie Teylingen de sporthelden uit Voorhout, Warmond en Sassenheim met de Sportprijzen Teylingen.

 • Uitkomst onderzoek jongeren

  Jongeren uit de gemeente Teylingen in de leeftijd tussen 14 en 24 jaar ontvingen eind 2017 een brief van de burgemeester met de vraag om mee te doen met een onderzoek over onder andere de gemeenteraadsverkiezingen. Daar is goed op gereageerd, we hebben veel reacties ontvangen.

 • Economische Agenda Duin- & Bollenstreek

  De Economische Agenda Duin- en Bollenstreek is opgesteld door de vijf gemeenten in samenspraak met de gemeente Katwijk, ondernemers, het maatschappelijk middenveld en de Economic Board. Deze agenda is het fundament onder de ambitie om de economische positie van de Duin- en Bollenstreek te versterken met daarnaast behoud van de woonaantrekkelijkheid. Zie ook www.eadb.nu