Meer nieuws

 • Gezamenlijk programma Economie

  Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Hillegom en Lisse willen de economische prestaties van de regio verbeteren, maar wel het aantrekkelijke wonen in de streek behouden. Zij lanceerden vandaag samen een Uitvoeringsprogramma Economie, waarmee ze deze ambitie willen realiseren.

 • Begroting Teylingen 2018 - 2021

  De lokale lasten voor inwoners van Teylingen zullen dalen in 2018. Dat stellen burgemeester en wethouders voor in de begroting 2018-2021, die zij op donderdag 28 september presenteerden.

 • Burgerpanel Team Teylingen gestart

  De gemeente Teylingen wil graag met inwoners in gesprek. Sinds kort kan dat op een nieuwe manier via het online burgerpanel ‘Team Teylingen’.

 • Start uitdelen jodiumtabletten

  De Rijksoverheid verspreidt tussen 10 en 24 oktober aanstaande jodiumtabletten aan jongeren tot 18 jaar

 • Fietsenstalling met toezicht

  Naar verwachting komt er medio 2018 op station Sassenheim een fietsenstalling met toezicht. De stalling draagt bij aan een veilig gevoel van reizigers. De fietsenstalling zorgt, samen met de fietskluizen, straks voor 1062 veilige plekken om fietsen neer te zetten.

 • Militairen oefenen in Teylingen

  Van 26 tot en met 28 oktober oefenen militairen van het Korps Nationale Reserve in de gemeenten Teylingen, Lisse en Hillegom.

 • Burgernetoefenactie

  Maandagavond 23 oktober wil de politie met de Burgernetdeelnemers van Sassenheim de handen ineenslaan om één of meer inbreker(s) aan te houden. Dit gaat gebeuren in een Burgernetoefening waarin politie en Burgernetdeelnemers bij een verdachte (woninginbraak)situatie samen gaan werken.

 • Economische Agenda Duin- & Bollenstreek

  De Economische Agenda Duin- en Bollenstreek is opgesteld door de vijf gemeenten in samenspraak met de gemeente Katwijk, ondernemers, het maatschappelijk middenveld en de Economic Board. Deze agenda is het fundament onder de ambitie om de economische positie van de Duin- en Bollenstreek te versterken met daarnaast behoud van de woonaantrekkelijkheid. Zie ook www.eadb.nu