Meer nieuws

 • Aanbesteding leerlingenvervoer

  Met ingang van dit schooljaar rijdt Willemsen de Koning voor 6 gemeenten (Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijkerhout, Noordwijk en Katwijk). Vanaf het begin van het schooljaar hebben deze gemeenten een gezamenlijk contract voor het leerlingenvervoer.

 • Afscheid raadsleden met onderscheidingen

  14 vertrekkende raadsleden uit de gemeenteraad van Teylingen kregen maandag 26 maart een gemeentelijke onderscheiding. Vijf van hen werden ook Koninklijk onderscheiden.

 • Nieuwe raadsleden geïnstalleerd

  De nieuwe raadsleden van de gemeenteraad van Teylingen zijn donderdag 29 maart geïnstalleerd tijdens een speciale raadsvergadering.

 • Gast in de raad op 15 mei 2018

  De nieuwe gemeenteraad is op 29 maart geïnstalleerd. De raadsleden willen u graag leren kennen en nodigen u van harte uit als “Gast in de raad” op 15 mei 2018 (i.p.v. 10 april).

 • Economische Agenda Duin- & Bollenstreek

  De Economische Agenda Duin- en Bollenstreek is opgesteld door de vijf gemeenten in samenspraak met de gemeente Katwijk, ondernemers, het maatschappelijk middenveld en de Economic Board. Deze agenda is het fundament onder de ambitie om de economische positie van de Duin- en Bollenstreek te versterken met daarnaast behoud van de woonaantrekkelijkheid. Zie ook www.eadb.nu