Meer nieuws

 • Economische Agenda Duin- & Bollenstreek

  De Economische Agenda Duin- en Bollenstreek is opgesteld door de vijf gemeenten in samenspraak met de gemeente Katwijk, ondernemers, het maatschappelijk middenveld en de Economic Board. Deze agenda is het fundament onder de ambitie om de economische positie van de Duin- en Bollenstreek te versterken met daarnaast behoud van de woonaantrekkelijkheid. Zie ook www.eadb.nu

 • Ideeën muurschildering Nagelbrug?

  Als u ideeën heeft voor een muurschildering op de fiets- en voetgangers onderdoorgang van de Nagelbrug, dan horen wij die graag op de inloopavond op dinsdag 6 maart.

  U bent van harte welkom in het Bestuurscentrum in Voorhout op 6 maart. U kunt binnen lopen tussen 19.30 en 21:00 uur.

 • Nieuwe teamchef politie in Teylingen

  ‘Mijn drive is de straat veiliger te maken’
  Teylingen heeft een nieuwe politiechef: Henk Woppenkamp. Een geboren en getogen Bollenstreker, die al 42 jaar meedraait in verschillende functies bij politie en recherche. ‘Mijn missie: hulp verlenen en de veiligheid vergroten.’

 • Lijsttrekkers in gesprek met adviesplatform Sociaal Domein.

  Het Adviesplatform WMO en Jeugd Teylingen gaat op woensdag 7 maart van 19.30 tot 21.00 uur in gesprek met de lijsttrekkers van de politieke partijen over hun plannen voor het Sociaal Domein. Komt u ook?

 • Denk mee over de Kagerzoom

  De gemeente Teylingen heeft een eerste globale visie voor de Kagerzoom gepresenteerd, waar we graag zo veel mogelijk reacties op krijgen. U kunt een reactie geven tot 1 maart.

 • Teylingen blijft Fairtrade gemeente

  De gemeente Teylingen draagt al sinds mei 2014 de titel Fairtrade Gemeente. Voor de tweede keer op rij is nu duidelijk dat Teylingen nog steeds voldoet aan de zes criteria die gelden voor deze titel. Dat betekent dat Teylingen ook in 2018 en 2019 een van de momenteel 80 Nederlandse Fairtrade gemeenten blijft.

 • Grondexploitatie overeenkomst Hooghkamer

  (Publicatie op grond van artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening)

  Op 24 september 2015 heeft de gemeenteraad het ‘bestemmingsplan Hooghkamer 2011, 2e herziening’ en het ‘exploitatieplan Hooghkamer 2011, 2e herziening’ vastgesteld.

 • Bestemmingsplan Sassenheim-Oost vastgesteld

  De gemeenteraad van Teylingen heeft op 29 juni 2017 het bestemmingsplan ‘Sassenheim Oost’ met identificatienummer NL.IMRO.1525.BP2015SAS05009-0401 gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen.

 • Afspraak informatie omgevingsvergunning

  De landelijke wet- en bouwregelgeving verandert voortdurend. Dat maakt het niet altijd eenvoudiger om een omgevingsvergunning aan te vragen. Daarom informeren wij u graag als u door de bomen misschien het bos niet meer ziet

 • Samen werken aan veilig Teylingen 02 april 2015

  Wij willen bijdragen aan gezond ondernemerschap en daarom voorkomen dat de ondernemers aan wie wij vergunningen verlenen daarmee criminele activiteiten ontplooien.