Meer nieuws

 • Niet parkeren bij Wasbeek tot 25-9

  Vanwege de jaarlijkse kermis kunt u niet parkeren bij de Wasbeek tot en met zondag 24 september. Treinreizigers kunnen gebruik maken van het parkeerterrein van Sportpark de Roodemolen.

 • Economische Agenda Duin- & Bollenstreek

  De Economische Agenda Duin- en Bollenstreek is opgesteld door de vijf gemeenten in samenspraak met de gemeente Katwijk, ondernemers, het maatschappelijk middenveld en de Economic Board. Deze agenda is het fundament onder de ambitie om de economische positie van de Duin- en Bollenstreek te versterken met daarnaast behoud van de woonaantrekkelijkheid. Zie ook www.eadb.nu

 • Winnaar afvalprijsvraag is Sophie!

  Op de vraag ‘hoeveel kilo afval zit er in de kliko?’ raadde de 7 jarige Sophie uit Sassenheim het precies goed, namelijk 14 kilo. Zij kreeg op woensdag 20 september haar prijs overhandigd van burgemeester Carla Breuer: een mooi leesboek, een pennenset en een Dopper drinkfles.

 • Nieuw kunstwerk 'De Kus'

  Vanaf 14 september siert het nieuwe kunstwerk 'De Kus' de entree van Voorhout bij de Nagelbrug. Initiatief hiervoor is genomen door de Rotary Club Voorhout.

 • Bestemmingsplan Hyacintenlaan 2, Warmond 31 augustus 2017

  Aan de gemeente is voor dit perceel verzocht om medewerking aan het mogelijk maken van de bouw van vier woningen in plaats van één woning binnen de woonbestemming. Ter inzage ontwerpbestemmingsplan van 7 september tot en met 18 oktober 2017.

 • Kindergemeenteraad zoekt projecten

  Verenigingen en inwoners opgelet!

 • Parkeeronderzoek Rekenkamercommissie

  De Rekenkamercommissie laat onderzoek doen naar het parkeerbeleid van Teylingen. De commissie wil uw mening horen over het parkeren van auto’s en fietsen in de drie dorpen. Daarvoor organiseert de Rekenkamercommissie drie avonden. Parkeren bij station Sassenheim valt buiten dit onderzoek.

 • Bouw van parkeerdek station Sassenheim

  Op het parkeerterrein naast station Sassenheim wordt een parkeerdek met 240 extra plaatsen gebouwd.

 • Grondexploitatie overeenkomst Hooghkamer

  (Publicatie op grond van artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening)

  Op 24 september 2015 heeft de gemeenteraad het ‘bestemmingsplan Hooghkamer 2011, 2e herziening’ en het ‘exploitatieplan Hooghkamer 2011, 2e herziening’ vastgesteld.

 • Bestemmingsplan Sassenheim-Oost vastgesteld

  De gemeenteraad van Teylingen heeft op 29 juni 2017 het bestemmingsplan ‘Sassenheim Oost’ met identificatienummer NL.IMRO.1525.BP2015SAS05009-0401 gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen.

 • Afspraak informatie omgevingsvergunning

  De landelijke wet- en bouwregelgeving verandert voortdurend. Dat maakt het niet altijd eenvoudiger om een omgevingsvergunning aan te vragen. Daarom informeren wij u graag als u door de bomen misschien het bos niet meer ziet

 • Samen werken aan veilig Teylingen 02 april 2015

  Wij willen bijdragen aan gezond ondernemerschap en daarom voorkomen dat de ondernemers aan wie wij vergunningen verlenen daarmee criminele activiteiten ontplooien.